Οι πιο καλοντυμένες stars της εβδομάδας! Τι φόρεσαν; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον αφού ξεκίνησε με τα Haute Couture Shows στο Παρίσι. Πολλές celebrities βρέθηκαν στο πλευρό του Raf Simons στην τρίτη couture επίδειξή του για τον οίκο Dior, ενώ στο show της Chanel η Rihanna βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Δεν έλειψαν όμως και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στην εγχώρια showbiz με την Τάμτα, τη Demy και την Ελένη Φουρέιρα να ξεχωρίζουν. Εσύ ποιά νομίζεις πως ήταν η πιο καλοντυμένη; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

/
Η Alexa Chung στο πάρτι του οίκου Bulgari διάλεξε ένα πουκάμισο Christofer Kane και το συνδύασε με μια mini δερμάτινη φούστα. Η Kate Bosworth επέλεξε επίσης ένα Christopher Kane φόρεμα και το ταίριαξε με γόβες Bionda Castana και Swarovski clutch bag, ενώ η Olivia Palermo στο Valentino Couture Show φόρεσε ένα ruffled-strapless φόρεμα πάνω από ένα λευκό πουκάμισο, μαύρες γόβες και clutch bag Valentino.

///
Στο show της Chanel η Rihanna εμφανίστηκε με ένα πολύ sexy outfit του οίκου ενώ στο show του Dior η Leelee Sobieski επέλεξε μια κομψή denim ολόσωμη Dior φόρμα. Στο ίδιο show είδαμε και την εκκεντρική Anna Dello Russo με cropped top και ασύμετρη φούστα με βολάν, Balenciaga.

///
Eίδαμε τη Natalia Vodianova με skinny jeans, κόκκινο σακάκι και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Η Κirsten Stewart ήταν πολύ εντυπωσιακή με το Chanel outfit στο show του οίκους ενώ η Milla Jovovich φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητη με τo Αzzedine Alaia φόρεμα και τις πανύψηλες μαύρες γόβες της.


Στην εγχώρια showbiz τώρα, στο πάρτι της Panik Records είδαμε την Τάμτα με με λευκό φόρεμα Dimitris Petrou και handmade σκουλαρίκια Maria Katsani for Alex Katsaiti, τη Demy με χακί maxi φόρεμα και την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα με πλεκτό μπεζ φόρεμα Moutaki και κοσμήματα Takis Marakakis.

Read More

And More