Top of the top

Αυτοί είναι οι πιο στιλάτοι άντρες της showbiz

Oι άντρες τείνουν  να ντύνονται καλύτερα από ποτέ και η λίστα με τους καλοντυμένους για το 2020 έχει πολλές νέες αφίξεις αλλά και… συνήθεις ύποπτους.

Μεγάλα ανδρικά περιοδικά, κάθε χρόνο στο τέλος της χρονιάς, παρουσιάζουν τους άντρες που μας εντυπωσίασαν με το ντύσιμο τους και αξίζει να τους ξέρουμε.

Πλέον οι διάσημοι άντρες, έχουν ένα δικό τους προσωπικό στιλ, που αξίζει να το παρατηρείς και να παίρνεις ιδέες. Γοητευτικοί και ταλαντούχοι, οι περισσότεροι έχουν ένα ύφος, που τους βάζει ψηλά στο χάρτη με τους καλοντυμένους άντρες. Πολλοί από αυτούς κάνουν εμφανίσεις σε πρεμιέρες ή red carpet, που ανταγωνίζονται τις διάσημες συμπρωταγωνιστριές τους, ενώ άλλοι έχουν ένα casual στιλ τόσο στιλάτο, που δίνουν μαθήματα κομψότητας.

Όπως και να έχει ένα τέτοιο αφιέρωμα είναι πολύ απολαυστικό και επειδή τα λόγια είναι περιττά, ας δούμε τους πιο στιλάτους άντρες της showbiz:

Το στιλ του Daniel Craig έχει εξελιχθεί και τον χαζεύουμε με τα Tom Ford σύνολα του ή τα Brunello Cucinelli κουστούμια του. Μέσα από τις εμφανίσεις του, αποτυπώνει τη γοητεία ενός δυναμικού άντρα που έχει δόση ειρωνείας και γίνεται τόσο σέξι όταν χρειάζεται. 

Μπορεί να έχει κάνει ανταύγειες (στο παρελθόν)  και να έχει δοκίμασει τα εσώρουχα της Victoria, παρόλα αυτά, ανήκει στους άντρες που έχουν μία σταθερή στιλάτη εικόνα μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Ο David Beckham ορίζει το sexy English style εδώ και δεκαετίες, ενώ ήταν ο άντρας που φόρεσε το πρώτο κουστούμι που σχεδίασε ποτέ ο οίκος Dior!

Νέα είσοδος, ο ηθοποιός που υποδύεται τον πρίγκηπα Κάρολο στο The Crown, ο Josh O’Connor . Πέρα από το  εκπληκτικό seventies style που έχει στην σειρά, ο O’ Connor στην προσωπική του ζωή διατηρεί ένα art style και αυτό ήταν που έκανε την Loewe να τον κάνει πρόσωπο του brand!

Λίγοι άντρες είναι τόσο τολμηροί στο red carpet όσο ο Timothée Chalamet, που φοράει τα πιο δύσκολα ρούχα σχεδιαστών, αλλά καταφέρνει να φαίνεται πάντα τόσο cool. Πολλοί τον συγκρίνουν με τον David Bowie, αλλά ο Chalamet δείχνει ότι θα γράψει την δική του ιστορία στον κόσμο της μόδας.

Ο βασιλιάς του “λυπημένου banger”,  Mark Ronson έχει μια αίσθηση στυλ που θα μπορούσε να σπάσει τις καρδιές μας – με τον καλό τρόπο. Λατρεύει τους άγγλους top ράφτες: Edward Sexton  που έχουν ντύσει τον Sir Mick Jagger και τους Beatles, ενώ διατηρεί το 50s style του φορώντας συχνά polo μπλούζες και μπουφάν που έχουν  φερμουάρ.

Παρακολουθώντας τις ταινίες του Guy Ritchie, βλέπεις πως το styling είναι πάντα στην εντέλεια, με επικά κουστούμια. Ο ίδιος λατρεύει το αγγλικό στιλ εξοχής, με καρό υφάσματα, ζακέτες και τραγιάσκες, αλλά και οι red carpet εμφανίσεις του αποτελούν υπόδειγμα tailored κομψότητας.

Ο Rayan Gosling έχει μία γοητεία από παλιό 60s Hollywood και τα σύνολα του δείχνουν αυτή του την αγάπη για το old school στιλ. Πουκάμισα που φορούσε ο Εlvis και αμερικάνικου τύπου jacket, τον καθιέρωσαν στους top stylist άντρες της showbiz πολλά χρόνια τώρα.

Η επιτομή του grunge στιλ, o Keanu Reeves, μπορεί να ποζάρει για καμπάνια του οίκου Saint Laurent και το βράδυ να αράζει σε ένα μπαρ μόνος του, φορώντας ένα μαύρο t-shirt και τζιν παντελόνι, πάντα με το γνωστό του ακαταμάχητο βλέμμα.

Κλείσε τα μάτια και σκέψου τον Brad Pitt, τι φοράει: μπλουζάκι και τζιν, μπότες, aviator γυαλιά,  τραγιάσκα και χαβανέζικο -ίσως- πουκάμισο. Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει ένα χαλαρό στιλ εδώ και δεκαετίες, που του ταιριάζει απόλυτα, όμως η εμφάνιση του με κουστούμι στις Κάννες απέδειξε ότι στα 55 μπορείς να δείχνεις ακόμη πιο sexy!

Ενώ γεννήθηκε για να φοράει κοστούμια, κατά παραγγελία από τους Gieves & Hawkes, τα άνετα κομψά σύνολα του πρίγκιπα Χάρι  με πιο χαλαρό ύφος όπως πουκάμισα και desert boots, τον φέρνουν στην λίστα με τους άντρες που αγαπάμε για το στιλ τους.

Ποιος θα μπορούσε να μαντέψει ότι το αγόρι από τους One Direction, Harry Styles, θα εξελιχθεί σε ένα fashion icon, με εμφανίσεις στο Met Gala που έχουν γράψει ιστορία και τον οίκο Gucci να υποκλίνεται στο στιλ του.Το βασικό του χαρακτηριστικό στο στιλ του  είναι ότι δεν φοβάται τίποτα, τολμάει και βγαίνει πάντα κερδισμένος.

Και βέβαιο ο δικός μας Σάκης Ρουβάς, που εδώ και δεκαετίες είναι στην κορυφή με τους στιλάτους Έλληνες. Τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει μια στροφή σε ένα νέο φρέσκο band style με πουκάμισα και statement jacket που μας αρέσει πολύ.

Read More

And More