Οι στιλάτες Ελληνίδες έχουν αποφασίσει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο cool από τα Converse!

Τα Converse έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Είναι τα sneakers που φοράμε όλο τον χρόνο, κάθε εποχή, σε κάθε ηλικία. Ένα ζευγάρι Converse συνδυάζεται με όλα τα outfit –ανάλογα το σχέδιο που θα επιλέξεις– ενώ προσφέρει πολλές επιλογές σε σχέδια συνδυάζοντας τέλεια τη διαχρονικότητα με το μοναδικό design.

Τα Converse είναι φτιαγμένα για τη γυναίκα που είναι συνεχώς on the move! Αυτό το επιβεβαιώνουν και πολλές διάσημες Ελληνίδες που τα λατρεύουν  και τα φοράνε διαρκώς. Με το στιλ τους να μας εμπνέει, παίρνουμε ιδέες για το πώς μπορούμε να φορέσουμε κι εμείς τα αγαπημένα μας Converse!

Το sneaker που βασίζεται σε ένα κλασικό σχέδιο αλλά εκφράζει τέλεια τη μόδα του ΣΗΜΕΡΑ!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou)

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ξεχωρίζει με το δυναμικό της στιλ και, βεβαίως, επιλέγει τα Converse LEGACY CX για αυτήν τη σεζόν. Το νέο Legacy CX αναμιγνύει το bold platform style με το progressive design. Το απόλυτο σχέδιο για όσες δεν συμβιβάζονται και θέλουν πάντα να είναι ένα βήμα μπροστά στα shoe trends!

Η Xριστίνα Μπόμπα έχει το απόλυτο casual chic style στις καθημερινές της εμφανίσεις, αλλά ξέρει πώς να δίνει ένα twist! Έτσι, επιλέγει το Converse LIFT με Glitter και απογειώνει το denim look της με το sneaker που τραβάει όλα τα βλέμματα.

 

Η Όλγα Ντάλλα λατρεύει το athleisure style σε neutral αποχρώσεις και απογειώνει τα σύνολά της με το Converse LEGACY CX. Το νέο Legacy CX σπάει τα όρια και δημιουργεί άλλο ένα iconic Chuck, με βασικό άξονα την άνεση, και γίνεται το must have για όσες θέλουν να έχουν ξεχωριστό στιλ όλη μέρα.

 

Η Ελένη Βαΐτσου «ορκίζεται» στο κλασικό σχέδιο Chuck Taylor All Star σε γκρι απόχρωση, που το συνδυάζει εύκολα με summer look για 24hour style. Ενώ για πιο bold details τα Converse Chuck 70, σε τέλεια cacao απόχρωση, δίνουν στα μονόχρωμα outfit το twist που χρειάζονται.

H Δανάη Γεωργαντά ξέρει ότι το girly style ολοκληρώνεται τέλεια με το Converse LEGACY CX Dual Color!Από τη φετινή συλλογή ξεχωρίζει το dual σχέδιο που έχει μισό ροζ και μισό μπλε καμβά και κάνει σίγουρα τη διαφορά. Τέλειο!

Η Foteini Aristakesyan δίνει στο preppy style, που φέτος είναι huge trend, τη fashionable λεπτομέρεια που χρειάζεται με τα Converse Run Star Motion! Πιο chunky, πιο wavy, πιο playful και πιο Converse από ποτέ. Το Run Star Motion είναι ένα παπούτσι βγαλμένο από το μέλλον, γεμάτο αντιθέσεις και bold γραμμές, που προσφέρει next level άνεση!

Λίγα fashion item συνδυάζουν διαχρονική στιλιστική αξία με άνεση. Τα Converse το έχουν αποδείξει και οι διάσημες Ελληνίδες που ξεχωρίζουν για το στιλ τους δεν τα αποχωρίζονται καμία εποχή! Εσύ ποιο Converse θα φορέσεις αυτό το καλοκαίρι;

Κεντρική διάθεση SPORT AND FASHION FREEDOM 212 00 03 710, @converse.greece