Οι stylish εμφανίσεις των star αυτή την εβδομάδα! Ψήφισε το αγαπημένο σου look

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

 

Στο show του Dior, η Blake Lively φόρεσε ένα τούλινο ρομαντικό φόρεμα σε midi γραμμή και με απαλά χρώματα, το οποίο συνδύασε με strappy γόβες.

 

Η Bella Hadid φόρεσε ένα midi στενό φόρεμα Emilio Pucci με ’70s επιρροές και το ανάδειξε με πορτοκαλί τσάντα και πολύχρωμα πέδιλα.

 

Στο show του Saint Laurent, Rosie Huntington – Whiteley φόρεσε ένα μίνι φόρεμα του οίκου με μεταλλικά στοιχεία στους ώμους και τη μέση, το οποίο συνδύασε με velvet booties.

 

Στο ίδιο show η Cindy Crawford επέλεξε ένα λεοπάρ πουκάμισο κι ένα δερμάτινο παντελόνι Saint Laurent, και ολοκλήρωσε το σύνολό της με μαύρα πέδιλα.

 

Η Leighton Meester με midi φλοράλ φόρεμα, κόκκινη τσάντα Delvaux και μαύρα πέδιλα STELLA LUNA.

 

Η Kendall Jenner φόρεσε ένα πουκάμισο, μια φούστα, strappy sandals και oversized σκουλαρίκια από το brand Off – White.

 

Η Emily Ratajkowski φόρεσε ένα sexy πουκάμισο και μια μίνι φούστα Roberto Cavalli, τα οποία συνδύασε με λευκά πέδιλα που είχαν πολύ ιδιαίτερο τακούνι.

 

Η Meghan Markle προτίμησε ένα κομψό midi φόρεμα Givenchy με διαφάνειες και velvet λεπτομέρειες, κι επέλεξε να τα σετάρει με μαύρες γόβες, μαύρο clutch και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

 

Η Olivia Palermo επέλεξε ένα πλεκτό look IZAAK AZANEI με γούνινα στοιχεία, το οποίο ανάδειξε με ένα λεοπάρ clutch και slippers.

 

Η Kaia Gerber με δερμάτινο κολάν και pied-de-poule σακάκι, τα οποία σέταρε με αθλητικά μποτάκια, χρυσά κοσμήματα και tiny sunglasses.


Read More

And More