Οι χειρότερες celebrity εμφανίσεις του μήνα: Ψήφισε την πιο κακοντυμένη…

Δεν υπάρχει τίποτα σαν το συναίσθημα που έχεις όταν βλέπεις την αγαπημένη σου διασημότητα να κάνει ένα επικό στιλιστικό ατόπημα. Για εμάς, είναι ένα μίγμα απογοήτευσης με μια ιδέα ικανοποίησης για το γεγονός ότι είναι και αυτοί άνθρωποι όπως και εμείς και στην πραγματικότητα έχουν την ικανότητα να κάνουν λάθη, είτε πρόκειται για ένα κακό ντύσιμο ή την πρόσληψη ενός ανίκανου στιλίστα.

Βέβαια υπάρχουν λάθη και λάθη… Και σε αυτή την περίπτωση, οι εικόνες σίγουρα μιλούν καλύτερα από τις λέξεις.
Για αυτό σήμερα συγκεντρώσαμε τις χειρότερες για εμάς εμφανίσεις των stars που εντοπίσαμε μέσα στο Νοέμβριο και σου δίνουμε τη δυνατότητα να αναδείξεις την κακοντυμένη! Μετακινήσου προς τα κάτω για να τις δεις…


Η Ellie Goulding φαίνεται ότι δέχτηκε επιδρομή από ποντίκια στη ντουλάπα της κρίνοντας από τις τρύπες στο στρίφωμα του φορέματός της. Πριν από αυτή την επιδρομή υποθέτουμε πως το μήκος του φορέματος ήταν αρκετό για να καλύψει και τα οπίσθιά της.


Τα τεράστια αυτά βολάν σε συνδυασμό με τα patchwork δε λειτούργησαν και τόσο καλά σε αυτή την εμφάνιση της Chloe Sevigny.


Εδώ η Gigi Hadid πέτυχε το ακατόρθωτο. Ένα look που είναι απίστευτα κοντό και απίστευτα μακρύ, την ίδια στιγμή.


Ενώ μας αρέσουν οι διαφορετικοί συνδυασμοί και το πρακτικό ντύσιμο, είναι πραγματικά κρίμα που η Lily Allen κάλυψε το Chanel φόρεμά της με ένα μπλε hoodie σε αυτή της την εμφάνιση.


Εδώ η Salma Hayek μας κάνει ξεκάθαρο το σημείο του σώματός που θέλησε να αναδείξει με αυτό το φόρεμα.


Η Roisin Murphy συνδύασε το στιλ της ταινίας “Hairspray”, με εκείνο της διαστημικής- disco ντίβας και το αποτέλεσμα ήταν το παραπάνω στα Mercury Awards…


Η Jennifer Lopez δεν ξέρουμε τι ακριβώς είχε στο μυαλό της, το σώμα της όμως δείχνει να ασφυκτιά μέσα σε αυτό το φόρεμα.


Δεν υπάρχει και πολύ νόημα στο να ελέγξεις αν τα προσόντα σου αποκαλύπτονται, κα. Mollie King: είναι δεδομένο.


Υποθέτουμε ότι η blogger Bip Ling έλυσε το πρόβλημα του “τι να φορέσω;” φορώντας τα όλα μαζί…


Λιγάκι υπερβολικό το look ακόμα και για την Kylie Jenner. Δε νομίζεις;


Το γιατί το φόρεμα της Gwen Stefani παρέχει περισσότερη κάλυψη στους αγκώνες της από ό, τι στα πόδια της, δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Read More

And More