Ποια κρατάει την ίδια τσάντα με την Fergie;

Η νέα τσάντα Fiammetta του οίκου Salvatore Ferragamo έχει αρχίσει να γίνεται στιλιστική μανία για τους star του Holywood!

Η Fergie φωτογραφήθηκε στο αεροδρόμιο LAX στο Los Angeles κρατώντας μια κίτρινη Fiametta από δέρμα πύθωνα διακοσμημένη με ξύλινο gancio, ένα από τα πιο hot κομμάτια της καλοκαιρινής συλλογής του 2010. Την είχε συνδυάσει με ένα απλό τζιν και μαύρο τοπ ενώ από πάνω φορούσε ένα καφέ δερμάτινο γιλέκο με τρουκς που έδινε rock attitude. Η εμφάνιση κινούταν στη φιλοσοφία που δεν θέλει την τσάντα να συμβαδίζει χρωματικά με τα παπούτσια αφού επέλεξε μαύρα ψηλοτάκουνα δετά στον αστράγαλο.

Την ίδια τσάντα είχε κρατήσει και η Jennifer Aniston σε μπεζ χρώμα δημιουργώντας μια πιο διαχρονική εμφάνιση. Επέλεξε ένα μπεζ μίντι φόρεμα με εκρού ζώνη στη μέση για απόλυτη χρωματική αρμονία. Κοινό παρανομαστής και των δύο εμφανίσεων εκτός από την τσάντα είναι και τα πολύ ψηλά τακούνια.


Βρες και εσύ την τσάντα Fiammetta από τον οίκο Salvatore Ferragamo City Link Σταδίου 4, τηλ.: 210 3356437 και Golden Hall Λ. Κηφισίας 37Α τηλ.: 210 3356477

Read More

And More