Ποιες διάσημες φόρεσαν Chanel στο Μet Gala

To Met Gala πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία και η συμμετοχή των celebrity ήταν μεγάλη, ενώ τα red carpet σύνολα έφεραν ξανά το glamorous στον θεσμό που τόσο μας είχε λήψει. Διάσημοι σχεδιαστές και βεβαίως οι μεγαλύτεροι οίκοι έντυσαν τις διάσημες καλεσμένες με δημιουργίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ας δούμε μαζί ποιες διάσημες επέλεξαν Chanel για την λαμπερή βραδιά και τι φόρεσαν.

H Κristen Stewart ambassador του οίκου επέλεξε ένα couture σύνολο του οίκου με ruffled vest σε υπέροχο ροζ χρώμα και λευκό παντελόνι και κοσμήματα από την high jewelry συλλογή της Chanel.

H Lily Rose Depp επίσης ambassador της Chanel με couture look επίσης, sequin crop top και φούστα που έχει λουλούδια τούλι και μεταξωτή οργάντζα και fine jewelry Chanel.

H Margaret Qualley με λευκό couture Chanel  φόρεμα του οίκου όλο οργάντζα και τούλι και τιάρα από την πολυτελή συλλογή του οίκου.

H Whitney Peak με μαύρο εντυπωσιακό φόρεμα Chanel που έχει στολισμένο top και φούστα με βολάν από την couture συλλογή του οίκου και υπέροχα fine jewelry κοσμήματα.

Η Emma Raducanu με σύνολο από την Cruise συλλογή, crop top σε ασπρόμαυρο χρώμα και  μεταξωτό κρεπ πανωφόρι και φούστα που συνδύασε με statement ζώνη του οίκου Chanel.

O William Pharrel με την σύζηγό τους έκαναν μία ίδια εμφάνιση με Chanel δερμάτινο σύνολο head to toe που συνδύασαν με εντυπωσιακά κοσμήματα του οίκου.

 

 

 

 

 

Read More

And More