Sag Awards 2019: Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις που έκαναν οι διάσημες

Μετά τις Χρυσές Σφαίρες και λίγο πριν τα Όσκαρ, την τιμητική του έχει ένα ακόμα μεγάλο event με πολλούς επίτιμους προσκεκλημένους και λαμπερά πρόσωπα. Τα Sag Awards ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ώρες κι εμείς σου παρουσιάζουμε όλες τις red carpet εμφανίσεις που προσέξαμε ανάμεσα στο πλήθος.

Εντυπωσιακά gowns, υπέρκομψα κοσμήματα και glam αξεσουάρ, έγιναν για ακόμα μια φορά το επίκεντρο της δικής μας προσοχής, αλλά και των φωτογράφων. Αγαπημένες διάσημες φωτογραφήθηκαν στο… γκρι χαλί, αποκάλυψαν ποιος σχεδιαστής βρίσκεται πίσω από το κάθε look κι εμείς φυσικά σου προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να είσαι -όπως πάντα- ενημερωμένη.

Οπότε, μετακινήσου προς τα κάτω, δες την κάθε εμφάνιση και μάθε όλα τα details!

 

Η Lady Gaga φόρεσε ένα εντυπωσιακό off – white Haute Couture φόρεμα του οίκου Dior το οποίο συνδύασε με λευκές γόβες Jimmy Choo και κοσμήματα Tiffaby & Co.

 

H Amy Adams έκανε την εμφάνισή της με ένα μαύρο gown Celine που σχεδίασε ο Hedi Slimane. Στο look προστέθηκαν μαύρα πέδιλα Jimmy Choo και κοσμήματα Cartier.

 

H Lupita Nyong’o με μια πολύ ιδιαίτερη costum δημιουργία από την Vera Wang που το πάνω μέρος ήταν corset – blazer και το κάτω μια διάφανη φούστα με μεταλλικά στοιχεία. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με μαύρα πέδιλα Roger Vivier, εντυπωσιακά κοσμήματα κι ένα sparkly clutch.

 

H Margot Robbie είναι μια από τις ambassadors του οίκου Chanel. Έτσι, για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα gown του γαλλικού οίκου σε λευκό και χρυσό χρώμα και να το συνδυάσει με gold clutch και λαμπερά κοσμήματα.

 

Η Laura Harrier έκανε τη διαφορά με το costum Loewe gown σε έντονο χρώμα και princess style γραμμή. Το σύνολο έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό με τα πολύτιμα κοσμήματα Bulgari.

 

Η Mandy Moore επέλεξε ένα διαχρονικό μαύρο φόρεμα Jason Wu σε strapless γραμμή και με sexy cut στο ένα πόδι. Το χαρακτηριστικό του φορέματος ήταν οι μεταλλικές λεπτομέρειες που διακοσμούσαν το πάνω μέρος του μπούστου.

 

Η Emily Blunt φόρεσε ένα ροζ φόρεμα Michael Kors με sparkly μοτίβο και έντονα 3D βολάν στους ώμους. Το φόρεμα συνδυάστηκε με ένα λευκό clutch Jimmy Choo και φίνα κοσμήματα.

 

Η Emma Stone ambassadors του Louis Vuitton, φόρεσε ένα printed πουκάμισο και μια μαύρη παντελόνα που δημιούργησε ο γαλλικός οίκος. Η Emma κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, μιας και ήταν η μοναδική που αρνήθηκε να φορέσει φόρεμα.

 

Η Elisabeth Moss φόρεσε ένα λευκό princess style gown από τον οίκο Monique Lhuillier. Σε όλο το μοτίβο του φορέματος υπήρχαν 3D polka dots στοιχεία και μια μαύρη κορδέλα στη μέση.

 

Η Alison Brie επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα σε γοτθικό ύφος από τον οίκο Miu Miu. Το εντυπωσιακό ήταν μια sparkly και oversized κάπα που “συνόδευε” το φόρεμα.

 

Η Rachel Brosnahan προτίμησε ένα Dior Haute Couture φόρεμα από μεταξωτό τούλι σε silver – grey χρώμα, το οποίο συνδύασε με ασημί πέδιλα Jimmy Choo και κοσμήματα Irene Neuwirth.

 

H Julia Garner εντυπωσίασε με το τιρκουάζ φόρεμά της από τον οίκο Zac Posen. Το χαρακτηριστικό του ήταν τα ανάγλυφα λουλούδια που “στόλιζαν” το μοτίβο και η vintage γραμμή του που θύμιζε παλιό Χόλιγουντ.

 

Η Catherine Zeta Jones εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα Zuhair Murad Haute Couture, από δαντέλα και παγιέτες σε μπλε χρώμα. Στο σύνολο πρόσθεσε μαύρα πέδιλα και κομψά κοσμήματα Chopard.

 

H Madeline Brewer φόρεσε ένα κόκκινο, δαντελένιο και διάφανο φόρεμα Brock Collection σε mermaid γραμμή. Εσωτερικά πρόσθεσε ένα μαύρο bodysuit, ενώ κατάφερε να κάνει το αποτέλεσμα πιο λαμπερό με πολύτιμα σκουλαρίκια.

 

Η Rachel Weisz διάλεξε ένα Givenchy Haute Couture φόρεμα σε one shoulder style. Το χαρακτηριστικό του ήταν τα feather στοιχεία σε μαύρο και silver χρώμα, που το έκαναν ακόμα πιο εντυπωσιακό. Το look ολοκληρώθηκε με μαύρο σατέν clutch, μεταλλική ζώνη και κοσμήματα Cartier.

 

Η Sophia Bush φόρεσε ένα princess style φόρεμα Monique Lhuillier, σε συνδυασμό με μια κάπα από μεταξωτό τούλι. Το χαρακτηριστικό της δημιουργίας ήταν τα polka dot στοιχεία σε όλο το μοτίβο.

 

Η Yara Shahidi επέλεξε μια πολύ ιδιαίτερη δημιουργία από τον οίκο Fendi που απαρτιζόταν από μια sparkly nude ολόσωμη φόρμα κι ένα διάφανο μεταξωτό τούλι από πάνω. Το glam look ολοκληρώθηκε με Christian Louboutin γόβες και κοσμήματα Cartier.

Read More

And More