Στιλιστικά μαθήματα από τις σταρ: Πως να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου τζιν κομμάτια

Τα ντένιμ έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή. Όχι μόνο τώρα που έχουμε υποδεχτεί το φθινόπωρο, αλλά και κατά τη διάρκεια του χειμώνα που ετοιμάζεται να έρθει. Καταρχήν, το ντένιμ, όπως σου έχω πει ξανά, είναι από τα textures που δεν φεύγουν ποτέ από τα trends. Εκτός από αυτό όμως, μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σεζόν ανήκει ακράδαντα στα τζιν παντελόνια, στα denim jackets και πουκάμισα μιας και το έχουμε δει στα catwalk πολλών οίκων για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2017/18, όπως Dior, Calvin Klein και Stella McCartney, που επέλεξαν να τα παρουσιάσουν σε total looks. Δηλαδή τζιν πάνω, τζιν κάτω.

Αν αναζητάς μια στιλιστική έμπνευση για να αναδείξεις αυτά τα κομμάτια, τη λύση πρόκειται να τη βρεις στις διάσημες. Συγκέντρωσα 12 εμφανίσεις που σου δείχνουν πως να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου τζιν κομμάτια (τζάκετ, ολόσωμη φόρμα, σορτς, φούστα) κάθε ώρα της ημέρας!

P.S.: Όταν ολοκληρώσεις με αυτό το άρθρο μπορείς να τσεκάρεις ΕΔΩ τις μεγαλύτερες τάσεις στα τζιν και ΕΔΩ τα hot κομμάτια που θα βρεις στην αγορά.

H Bella Hadid επέλεξε ένα skinny jeans το οποίο συνδύασε με ένα μακρυμάνικο crop top. Έδωσε ρετρό αισθητική στο αποτέλεσμα με medium heel γόβες και cat eye γυαλιά ηλίου σε μπεζ χρώμα.

Η Victoria Beckham φόρεσε την αγαπημένη της τζιν καμπάνα με ένα απλό λευκό t-shirt. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με high heel πέδιλα, όπως ταιριάζει δηλαδή σε αυτό το παντελόνι.

Η Kaia Gerber επέλεξε ένα λίγο πιο alternative σύνολο με βασικό κομμάτι το ψηλόμεσο straight τζιν. Το ανάδειξε με ένα λευκό bandeau, ένα τσόκερ και σούπερ στιλάτα biker boots.

H Karlie Kloss επέλεξε ένα straight τζιν και το συνδύασε με ένα μαύρο τοπ με cut στους ώμους, μαύρες γόβες και μια Chanel Bag.

Το μοντέλο Liu Wen φόρεσε μια τζιν μίνι φούστα και το συνδύασε με ένα χακί πουκάμισο και λευκά sneakers.

Η Hailey Baldwin φόρεσε το ντένιμ σορτς της με έναν φθινοπωρινό τρόπο. Το συνδύασε με ένα preppy top και biker boots. Μας αρέσει πολύ που πρόσθεσε κάλτσες μέσα από τα μποτάκια.

Η Stella Maxwell συνδύασε το φθαρμένο της τζιν με ένα logo t-shirt και μαύρα διαχρονικά slippers.

Η Sienna Miller διατήρησε το navy look και το φθινόπωρο συνδυάζοντας το skinny jeans της με μια μαρινιέρα και κόκκινα loafers.

H Karolina Kurkova έδωσε boyish style στο λευκό της τζιν με ένα ζευγάρι oxfords και ένα σακάκι με διακριτικές ρίγες.

Η Jasmine Tookes ανάδειξε το μαύρο φθαρμένο τζιν με ένα night styling. Το συνδύασε με μαύρο τοπ, ντένιμ τζάκετ και high heel πέδιλα.

Όταν η θερμοκρασία θα αρχίσει και άλλο να μειώνεται, υιοθέτησε το styling της Katie Holmes. Φόρεσε δηλαδή την ολόσωμη τζιν φόρμα με ένα κομψό σακάκι και μαύρες γόβες.

Η Kendall Jenner υιοθέτησε το hot trend της σεζόν, που δεν είναι άλλο από το total denim look. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με μαύρα ankle boots.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Read More

And More