Tα celebrity looks της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια βδομάδα ακόμα έφτασε στο τέλος της, οι αγαπημένες μας celebrities και πάλι κυκλοφόρησαν και οι επιλογές τους στο ντύσιμο είχαν πολύ ενδιαφέρον…

Όπως συνηθίζει κάθε εβδομάδα το TLIFE συγκεντρώνει τις πιο καλοντυμένες κυρίες, σου τις παρουσιάζει και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις την πιο καλοντυμένη.

Ποιά ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

/
Η Keira Knightley στο SeriousFun Children’s Network Gala στο Λονδίνο εμφανίστηκε με το ίδιο Chanel couture φόρεμα που είχε φορέσει την ημέρα του γάμου της και το συνδύασε με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
H Victoria Becham στην πρεμιέρα της ταινίας “The class of 92” συνδύασε ένα μαύρο παλτό από τη χειμερινή συλλογή της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες Casadei γόβες.

/
Η Amanda Seyfried στη συνέντευξη τύπου του Cle De Peau Beaute στη Seoul φόρεσε ένα ροζ δαντελένιο φόρεμα Valentino και ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Η Stella McCartney στο Christmas lights party της φόρεσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Η Clémence Poésy στο mytheresa.com x Valentino dinner στο Βερολίνο, φόρεσε ένα δαντελένιο Valentino φόρεμα και το ταίριαξε με αξεσουάρ σε κίτρινες αποχρώσεις.

/
Η Michelle Williams σε dinner της Louis Vuitton στη Florida φόρεσε ένα φόρεμα Louis Vuitton από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2014 και ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Sandra Bullock στη συνέντευξη τύπου για την ταινία Gravity στο Τόκιο, φόρεσε ένα κόκκινο Roland Mouret pencil φόρεμα και το ταίριαξε με μαύρες μυτερές γόβες.

/
Η Jessica Biel στην πρεμιέρα της ταινίας The Truth About Emanuel στο LA, συνδύασε το Giambattista Valli σύνολό της με ένα ζευγάρι Bionda Castana γόβες και κοσμήματα Tiffany & Co.

/
H Olivia Palermo στα Footwear News Achievement Awards εμφανίστηκε με μαύρο cropped παντελόνι, μαύρο τοπ, λευκό γιλέκο, snakeskin γόβες και μια τσάντα-φάκελο διακοσμημένη με κρύσταλλα.

/
Η Rosie Huntington Whiteley στο LAX airport στο Los Angeles εμφανίστηκε με δερμάτινο skinny παντελόνι, οversized μπλούζα και μαύρα Isabel Marant ankle boots. Oλοκλήρωσε το look της με μια χακί δερμάτινη τσάντα και cat-eye γυαλιά ηλίου.


Η Poppy Delevingne στο Ethiopia exhibition launch party στο Λονδίνο φόρεσε ένα printed jacket, λευκό πουλόβερ, μαύρο skinny jeans και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρα booties.

/
Η Miranda Kerr σε βόλτα με το γιο της στη Νέα Υόρκη φορούσε μαύρο skinny jeans, πουλόβερ, δερμάτινo jacket, ankle boots και aviator γυαλιά ηλίου.

Read More

And More