Site icon TLIFE

Τα celebrity σύνολα που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα στο Instagram

Κάθε Σάββατο κάνουμε μία καθιερωμένη βόλτα στο Instagram των διάσημων και ενημερωνόμαστε. Το στιλ που έχουν μας αρέσει πολύ και όλες έχουμε μία αγαπημένη celebrity που ακολουθούμε και θαυμάζουμε. Μας εμπνέουν, μας δίνουν inspo για τα δικά μας στιλ και μέσα από τα σύνολα τους βλέπουμε πως φοριούνται τελικά όλα τα μεγάλα trends.

Ο καιρός φτιάχνει και οι διάσημες φοράνε σιγά σιγά πιο καλοκαιρινά look, χρώμα, mini και πέδιλα. Το στιλ του Καλοκαιριού παίρνει σιγά σιγά εικόνα και όλες έχουν κάτι να μας προτείνουν. Ας κάνουμε μαζί μία βόλτα στο Instagram για να δούμε τα πιο εντυπωσιακά celebrity look της εβδομάδας.

 

H Jennifer Connelly στις Κάννες με sequin dress ρομαντικό πουκάμισο και δερμάτινες μπότες όλα Louis Vuitton , απλά υπέροχη.

 

Η Bella Hadid με sporty dress και sneakers σε 00s style που λατρεύουμε να την βλέπουμε.

 

Η Aθηνά Οικονομάκου με tropical πουκάμισο και λευκό σορτσάκι μας δίνει inspo για εμφάνιση μέσα στο ΣΚ.

 

Η Δούκισσα Νομικού με πορτοκαλί playsuit και ψάθινο καπέλο κλείνει το μάτι στο Καλοκαίρι.

 

Η Kendall Jenner ποζάρει με beach look σε sunset χρώματα και φοράει πέδιλα με τετράγωνη μύτη που είναι huge trend.

 

H Μαίρη Συνατσάκη με folk dress και πλατφόρμες σε berry απόχρωση μας επιβεβαιώνει ότι αυτό το σχέδιο είναι και φέτος μόδα.

 

Η Rita Ora με διάφανα γυαλιά ηλίου επιλέγει μία μεγάλη τάση στα sunglasses για αυτή την σεζόν και τα συνδυάζει με ίδοι χρώμα shirt dress.

 

H Σταματίνα Τσιμτσιλή με πορτοκαλί  φόρεμα σε ίσια γραμμή τέλειο για ένα daily look.

 

H Τόνια Σωτηροπούλου με body  που έχει sexy cuts και τζιν παντελόνι φοράει το date look του ΣΚ!

 

Η Bίκυ Καγιά στις Κάννες με σύνολο που έχει ρίγες και κρόσσια συνδύασε 2 μεγάλες τάσεις του καλοκαιριού σε ένα άψογο styling.

© 2024 tlife.gr