Τα λευκά φορέματα έχουν γίνει η εμμονή των stars! Δες πως τα φόρεσαν και πάρε ιδέες…

Το λευκό, απαραίτητο όταν ζεσταίνει ο καιρός, επιστρέφει δυναμικά και αυτήν τη σεζόν με στιλ που ποικίλλουν. Από τα πιο ρομαντικά δαντελένια looks της Chloe, του Roberto Cavalli και της Isabel Marant μέχρι τα πιο δυναμικά και δομημένα στιλ του οίκου Balenciaga και Alexander Wang.

Επιπλέον, το λευκό χρώμα στα φορέματα έχει γίνει η εμμονή των celebrities, συμπεριλαμβανομένης της Kate Middleton, Olivia Palermo και Victoria Beckham. Ήρθε λοιπόν η εποχή να βάλεις κι εσύ στην άκρη το little black dress σου γιατί το little white dress ήρθε στο προσκήνιο! Πως θα το φορέσεις όμως;

Σε γενικές γραμμές τo blanc on blanc αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο σίγουρη συνταγή επιτυχίας ενώ το ουδέτερο αυτό χρώμα αναδεικνύεται απίστευτα με αξεσουάρ και λεπτομέρειες σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Για να διατηρήσεις όμως φρέσκο το look σου κατά τη διάρκεια όλων των καλοκαιρινών μηνών κάνε κλικ εδώ και πάρε ιδέες για συνδυασμούς με αυτό το βασικό κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας μας, από τους τρόπους που το φόρεσαν οι stars!

Read More

And More