Τα ωραιότερα celebrity looks της εβδομάδας: Ψήφισε το αγαπημένο σου!

H εβδομάδα που μας πέρασε είχε τρομερά μεγάλο στυλιστικό ενδιαφέρον. Πολλές πρεμιέρες, τα βραβεία GQ, το φεστιβάλ Βενετίας που ολοκληρώθηκε χθες και φυσικά η πολυαναμενόμενη έναρξη των fashion weeks από τη Νέα Υόρκη στην οποία θα στραφεί από εδώ και πέρα η προσοχή μας. Για άλλη μια φορά λοιπόν ξεχωρίσαμε τις πιο λαμπερές εμφανίσεις και σου τις παρουσιάζουμε για να ψηφίσεις την αγαπημένη σου! Πάμε να τις δούμε αναλυτκά…

///
H Kate Moss στη συνέντευξη τύπου για τη δημοπρασία της συλλογής Christie’ s στο Λονδίνο εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό σαντούγκ κοστούμι και ψηλοτάκουνα πέδιλα. H H Poppy Delevingne για την πρεμιέρα της ταινίας “Rush” επέλεξε ένα tartan φόρεμα Emilia Wickstead, Manolo Blahnik γόβες και Gucci τσάντα ενώ η Naomi Watts στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της “Diana” έδειχνε πολύ όμορφη με τη Versace τουαλέτα, τα Chopard κοσμήματα και τις Christian Louboutin peep-toes της.

///
Είδαμε την Cate Blanchett με Christian Dior Couture τουαλέτα στην πρεμιέρα της ταινίας της “Blue Jasmine” στο Deauville American Film Festival. Στα βραβεία GQ το “It girl” Alexa Chung φόρεσε ένα ασημί φόρεμα Carven, Jimmy Choo γόβες και Chanel clutch bag ενώ η Emma Watson η οποία κέρδισε και το βραβείο “Γυναίκα της χρονιάς” διάλεξε να φορέσει ένα total look Balenciaga.

///
Στο ίδιο event η Pixie Lott εμφανίστηκε με total look Christian Dior, η Rosie Huntington-Whiteley με Versace pencil φόρεμα και Christian Louboutin γόβες ενώ η Daisy Lowe διάλεξε ένα Saint Laurent maxi φόρεμα με βαθύ σκίσιμο και ντεκολτέ και το ταίριαξε με ένα ζευγάρι κόκκινες Christian Louboutin γόβες.

///
Η έναρξη των fashion weeks έγινε με τη διοργάνωση δύο μεγάλων πάρτι. Εκεί είδαμε τη Mary-Kate Olsen με μαύρο φόρεμα και ankle boots, την Ashley Olsen με μαύρη κλος φούστα, μακρύ sweater και ψηλοτάκουνες γόβες, όπως και τη Sarah Jessica Parker με ασύμμετρο μαύρο φόρεμα Giles Deacon, Gianvito Rossi γόβες και Fred Leighton σκουλαρίκια. Τέλος από το φεστιβάλ Βενετίας ξεχωρίσαμε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Scarlett Johansson με τη Versace τουαλέτα και τα Bulgari κοσμήματα.

Read More

And More