Τα πιο ερωτευμένα και στιλάτα ζευγάρια της showbiz

Άγιος Βαλεντίνος, η γιορτή των ερωτευμένων είναι εδώ και γιορτάζεται από όλα τα ζευγάρι ακόμη και με την καραντίνα αφού ο έρωτας είναι πάνω από όλα. Εμείς σήμερα θα κάνουμε μαζί ένα απολαυστικό αφιέρωμα σε ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής και ξένης showbiz και θα χαλαρώσουμε βλέποντας όμορφες εικόνες. Ακόμη και αν είσαι single θα απολαύσεις αυτό το ρεπορτάζ και που ξέρεις ίσως φέτος είναι η χρονιά σου!

Η Kate Middleton και ο πρίγκηπας Williams έχουν αποδείξει ότι μαζί είναι ένα ισχυρό ζευγάρι με εμφανίσεις που έχουν στιλ και δείχνουν ότι είναι συντονισμένοι άψογα μεταξύ τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης λατρεύουν τα sports και τα ταξίδια, το casual chic στιλ είναι το αγαπημένο τους και του ταιριάζει απόλυτα.

Στιλάτοι και λαμπεροί η Κατια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα ζευγάρι με αέρα Hollywood που λατρεύομε να βλέπουμε μαζί.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik, ζευγάρι βγαλμένο από video clip ταιριαστοί και απόλυτα fresh ανήκουν στην νέα γενιά που κάνουν την διαφορά.

Η Chiara Ferragni και ο Fedez ποζάρουν συνεχώς μαζί και είναι πασιφανές πόσο ταιριαστοί και αγαπημένοι είναι.

Ένα νέο ζευγάρι ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz λατρεύουν τo μαύρο χρώμα και πολλές κοινές τους εμφανίσεις έχουν αυτό το χαρακτηριστικό.

Η Beyonce και ο Jay Z είναι μαζί πολλά χρόνια παρόλα αυτά σε κάθε τους κοινή εμφάνιση είναι ξεκάθαρο πόσο ταιριάζουν και είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

H Gwyneth Paltrow και ο Brad Falchuk είναι μαζί εδώ και λίγα χρόνια τους ενώνει η αγάπη τους για την υγιεινή ζωή και βεβαίως το στιλ τους που είναι minimal chic.

H Natalia Vodianova και ο Antoine Arnault δύσκολα να μην έχουν αγάπη για το στιλ αφού αυτή είναι ένα supemodel και αυτός ο Mr LVMH.

Η Behati Prinsloo και ο τραγουδιστής των Marron 5 Adam Levine είναι από τα ζευγάρι που από την πρώτη στιγμή ήταν απόλυτα ταιριαστά με αγάπη στο grunge στιλ και στο band ύφος λατρεύουν να ντύνονται παρόμοια και να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η Gigi Hadid και η Zayk έγινα προσφατα γονείς και εδώ και χρόνια είναι ένα ζευγάρι που ξεχωρίζουμε για το στιλ του που έχει συχνά αναφορές στo street style.

H Victoria Beckhma και ο David Beckham δεν θα μπορούσαν να λείψμουν από αυτό το αφιέρωμα αφού είναι μαζί τόσα χρόνια και πάντα με άψογο στιλ στις κοινές τους εμφανίσεις.

H Κate Moss και ο Nikolai von Bismarck έχουν ένα brit στιλ που στηρίζεται σε υπέροχα πουκάμισα και vintage στοιχεία που το απογειώνει.

Η Hailey Bieber και ο Justin Bieber θα μπορούσαν να έχουν  το δικό τους street style brand αφού ξεχωρίζουν για αυτές τους τις επιλογές.

Η Οlivia Palermo και ο Johannes Huebl κάθε φορά που εμφανίζονται μαζί είναι σαν λήψη από editorial μόδας, άψογοι και λαμπεροί.

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriquez παραδίδουν μαθήματα στιλ στις κοινές τους εμφανίσεις αφού σετάρονται σαν να έχουν τον ίδιο στιλίστα ( που ίσως και να τον έχουν).

Η Rosie Huntington και ο σκληρός του σινεμά Jason Stathan έχουν μια αγγλική αισθητική στο στιλ τους με elegant στοιχεία και αγάπη στους βρετανούς σχεδιαστές.

H Dua Lipa και ο Anwar Hadid λατρεύουν τα 90s και το στιλ τους στηρίζεται σε στοιχεία από εκείνη την δεκαετία.

Η Βlake Lively και ο Rayan Reynolds είναι πολύ αγαπημένοι και με πολύ χιούμορ που τους κάνει αξιαγάπητους.

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas κάνουν τις κοινές τους εμφανίσεις ξεχωριστές με έμφαση στις λεπτομέρειες και τους επώνυμους οίκους που προτιμούν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More