Τα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν αυτή την εβδομάδα στο Instagram οι διάσημες

Μία ακόμη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της. Εμείς μένουμε σπίτι για να παραμείνουμε ασφαλείς αλλά ενημερωνόμαστε και βλέπουμε τι γίνεται στον κόσμο. Το Instagram είναι το παράθυρο μας και μας δίνει ωραίες εικόνες αλλά και πολλές πληροφορίες. Σήμερα θα κάνουμε ένα ωραίο ρεπορτάζ με στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες αυτή την εβδομάδα και θα δούμε μαζί συνδυασμούς που έχουν στιλ για να διασκεδάσουμε και να πάρουμε και ιδέες για τα δικά μας χειμερινά σύνολα.

H Χριστίνα Μπόμπα διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη και είναι πολύ χαρούμενη, σε πρόσφατη εμφάνιση της συνδύασε τέλεια ένα shirt dress με πουλόβερ και δημιούργησε ένα άψογο χειμερινό πρωινό σύνολο.

Η Kim Kardashian επιλέγει καφέ χρώμα και δημιουργεί ένα total look με την απόχρωση που κυριαρχεί φέτος.

Η Ελένη Μενεγάκη φοράει κόκκινο πουλόβερ και μας δείχνει την πιο ζεστή απόχρωση για τώρα που θέλουμε λίγη αισιοδοξία στην ζωή μας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ένα neo punk σύνολο με κολάν και net top που μας αρέσει πολύ! Συνδύασε πολλά κομμάτια μαζί αλλά όλα με ένα edgy ύφος που τελικά δημιούργησαν ένα στιλάτο look.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνδυάζει mini φούστα και διάφανο πουκάμισο σε ένα όμορφο σύνολο που συνδυάζει chic & sexy στοιχεία.

Κόκκινο χρώμα και vinyl Κολάν ένας δυναμικός συνδυασμός από την Σταματίνα Τσιμτσιλή που κόβει την ανάσα.

 

Η Chiara Ferragni με ζακέτα που μας αρέσει πάρα πολύ σε πρωινή της έξοδο, μας δίνει styling tips για ωραία χειμερινά πανωφόρια.

Τotal black μας δείχνει η Βίκυ Καγιά και το συνδυάζει με loafers που δίνει σοφιστικέ λεπτομέρεια στον συνδυασμό της.

Η Jennifer Lopez ποζάρει για γνωστό περιοδικό με λευκό πουκάμισο και printed shorts δείχνοντας μας ότι τα κλασικά κομμάτια είναι timeless.

 

 

Read More

And More