Τα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram αυτή την εβδομάδα!

Τώρα που μένουμε σπίτι χαλαρώνουμε και παίρναμε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μας, ενώ το instagam είναι το μέσο που μας ενημερώνει και μας διασκεδάζει. Οι διάσημες είναι και αυτές σε lockdown αλλά δεν σταματάνε να μας δίνουν ωραίες εικόνες που έχουμε τώρα πολύ ανάγκη.

Ας δούμε πως κύλησε αυτή η εβδομάδα για τις celebrities που πήγαν τι φόρεσαν πως το συνδύασαν. Πολλές φωτογραφίες και πολλά styling tips από τις πιο στιλάτες γυναίκες της showbiz.

@ilianapapageorgiou

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιλέγει λευκό πλεκτό φόρεμα που συνδυάζει με chunky μποτάκια δίνοντας ένα punk στοιχείο που μας αρέσει πολύ.

@vickykagia_

To κουστούμι είναι από τα αγαπημένα κομμάτια της Βίκυς Καγιά και εδώ την βλέπουμε ένα καρό σε μωβ απόχρωση που συνδυάζει τέλεια με λευκό πουκάμισο και λευκά δερμάτινα μποτάκια.

@chrismbo

Zεστο και στιλάτο σύνολο για την Χριστίνα Μπόμπα αφού ο χειμώνας μπήκε για τα καλά, επιλεγεί puffer jacket, σκουφάκι και δίνει χρώμα με κόκκινη cross body τσάντα.

@genevievv

Lockdown σύνολο από την εναλλακτική Genevieve Majari που συνδύασε τέλεια hoodie με tie dye ύφος, κολάν και τα αγαπημένα της λευκά αρβιλάκια.

@katken85

H Κατερίνα Καινούργιου συνδυάζει χρωματιστό παλτό με army μποτες και δημιουργεί ένα στιλάτο winter σύνολο.

@kimkardashian

Color bolck σύνολο από την Kim Kardashian με τα top χρώματα της νέας χρονιάς, μπεζ και γαλάζιο σε μία τέλεια εμφάνιση.

@stam_tsimtsili

Tο vinyl είναι ένα κομμάτι δύσκολο και θέλει τόλμη για να το βάλεις, η Σταματίνα Τσιμτσιλή το συνδυάζει με κορμάκι που έχει έναν ώμο κάνοντας ένα party look που θα θέλαμε να φορέσουμε κάποια στιγμή μετά την καραντίνα.

 

@dualipa

Eπίσης vinyl για την Dua Lipa αλλά σε top αυτή την φορά που της ταιριάζει τέλεια ενώ το συνδυάζει με ίδιο παντελονι και statement βραχιόλι.

Η Tamta φοράει ένα λίκρα κορμάκι με prints και από πάνω lace κορσέ δίνοντας στο laytering ένα εντελώς fresh αέρα.

H Αλεξάνδρα Κατσαΐτη με μαύρο άνετο τζιν που συνδύασε με clogs και ρομαντική μπλούζα που έχει crop γραμμή.

Read More

And More