Τα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram αυτή την εβδομάδα

Κάθε εβδομάδα μέσα από αυτή την στήλη κάνουμε μία απολαυστική βόλτα στο Instagram και βλέπουμε μαζί ωραία σύνολα από τις διάσημες. Χαζεύουμε ωραίες εικόνες κάτι που το έχουμε πολύ ανάγκη και παίρνουμε και ιδέες για εμφανίσεις μέσα από το το στιλ των πιο stylish celebrities. Eιδικά τώρα που είναι γιορτές και θέλουμε να ανανεωθούμε και να πετάξουμε λίγο τις φόρμες.

Ας δούμε λοιπόν που πήγαν, τι φόρεσαν, πως το συνδύαζαν και ας πάρουμε styling tips από το μοναδικό τους στιλ!

@mairiboo

Tα floral top δίνουν χαρούμενο τόνο και στα χειμερινά σύνολα και η Mαίρη Συνατσάκη τα συνδυάζει με sequin φούστα και καλσόν με σχέδια σε εντυπωσιακό styling.

@katken85

Tα metallic παντελόνια συνδυασμένα με λευκό πουκάμισο είναι πάντα μία πρόταση για τις γιορτές και η Κατερίνα Καινούργιου το έκανε τέλεια!

@zeta_makripoulia_official

To γκρι χρώμα είναι μία πολύ κομψή επιλογή για τις γιορτές και η Ζέτα Μακρυπούλια το συνδύασε πολύ στιλάτα με πλεκτό και ψηλόμεσο παντελόνι.

@chiaraferragni

Tα καλσόν είναι πολύ ωραία ιδέα για το ρεβεγιόν αφού συνδυάζονται ακόμη και με τα πιο απλα ρούχα και δίνουν τόνο εορταστικό αν έχουν  και σχέδια όπως αυτό της Chiara Ferragni.

@stam_tsimtsili

Ένα ανδρόγυνο σύνολο πάντα κλέβει τις εντυπώσεις και η Σταματίνα Τσιμτσιλή το φόρεσε τέλεια με μεταξωτό πουκάμισο και ψηλόμεσο παντελόνι.

@tatistefanidou

H Τατιανα Στεφανίδου λατρεύει τα pastel χρώματα και τα φοράει μέσα στον χειμώνα με άψογο στιλ συνδυάζοντάς παλτό πουκάμισο και παντελόνι στο χρώμα της μέντας.

@chrismbo

To λευκό χρώμα μέσα στο Χριστούγεννα δίνει τέλεια αίσθηση και η Xριστίνα Μπόμπα το συνδυάζει σε φούστα κα πουλόβερ τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

@alexachung

Vintage style και στις γιορτές με φορέματα από την ντουλάπα της μαμά μας προτείνει η Alexa Chung.

@athina1konomakou

Βοho style και τον χειμώνα από την Αθηνά Οικονομάκου που φοράει τέλειο boho dress και καπέλο.

@genevievemajari

Kαλσόν για τις γιορτές με σχέδια προτείνει και η Genevieve Majari που απογειώνουν εύκολα και το μαύρο σου φόρεμα.

Read More

And More