Τα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram αυτή την εβδομάδα

Μία νέα χρονιά ξεκινάει με αισιοδοξία και όνειρα, μία χρονιά που οφείλει να είναι διαφορετική. Εμείς μέσα από το Tlife είμαστε η παρέα σας όλο αυτό το διάστημα σας ενημερώνουμε σας ψυχαγωγούμε και βεβαίως σας ανεβάζουμε όσο μπορούμε το mood. ‘Eτσι και σήμερα θα κάνουμε ένα ωραίο απολαυστικό ταξίδι με όμορφε εικόνες που ανέβασαν οι διάσημες και θα δούμε ωραία look για να πάρουμε και ιδέες για την νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διαλέγει ένα leather φόρεμα και το συνδυάζει με booties δείχνοντας μας ότι το δέρμα παραμένει μεγάλη τάση και φέτος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ψηφίζει ολόσωμη φόρμα για τις γιορτές και τις επίσημές εμφανίσεις ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα.

Η Κατερίνα Καινούργιου επιλέγει pastel σύνολο για το σπίτι και μας τονίζει την cozy αίσθηση που φέρνουν πάντα αυτά τα χρώματα όταν τα φοράς.

Η Βίκυ Καγιά φοράει μαύρο αέρινο φόρεμα με τονισμένη μέση και sequin details σε fashion editorial αποδεικνύοντας την μαγική δύναμη του μαύρου χρώματος.

Η Μαίρη Συνατσάκη με one shoulder σύνολο και λευκό χρώμα που δίνει στις χειμερινές επίσημες εμφανίσεις της άλλο αέρα.

Η Nτορέττα Παπαδημητρίου φοράει sequin φόρεμα μία κλασική εορταστική επικλογή που αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ.

Η Chiara Ferragni δίνει λάμψη με λαμπερό καλσόν και σου δείχνει το αξεσουάρ που θα απογειώσει τα σύνολα σου και φέτος.

H Αlexa Chung μένει σε εορταστικό mood με κοκκινο σύνολο που έχει cute σχέδια και φαίνεται να το διασκεδάζει πολύ!

 

Read More

And More