Τα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram αυτή την εβδομάδα

Μπαίνουμε σε νέα εβδομάδα με τα μέτρα να μας κρατάνε μέσα στο σπίτι και η ζωή μας να παραμένει σε ρυθμούς lockdown. Εμείς μέσα από το Tlife είμαστε η παρέα σας όλο αυτό το διάστημα σας ενημερώνουμε σας ψυχαγωγούμε και βεβαίως σας ανεβάζουμε όσο μπορούμε το mood. ‘Eτσι και σήμερα θα κάνουμε ένα ωραίο απολαυστικό ταξίδι με όμορφε εικόνες που ανέβασαν οι διάσημες και θα δούμε ωραία look με ιδέες για χαλαρά και όχι μόνο χειμερινά σύνολα.

H Κim Kardashian ανεβάζει μία παλιά φωτογραφία και αποδεικνύει ότι το total white είναι τέλειο μέσα στον χειμώνα και δεν πρέπει να το φοβάσαι.

Δερμάτινη ολόσωμη φόρμα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που συνδυάζει με κόκκινα πέδιλα και χρυσά σκουλαρίκια σε μένα so stylish look.

H Iωάννα Μαλέσκου φόρεσε τζιν με μεταξωτό πουκάμισο και έκανε μία πού κομψή εμφάνιση μέσα στην εβδομάδα.

Η Rosie Huntington επιλέγει φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και μας κλείνει το μάτι για sexy casual εμφάνιση στο σπίτι.

Η Οlivia Palermo φοράει δερμάτινο παντελόνι και το συνδυάζεις με γούνα και αρβιλακαι σε μια daily chic εμφάνιση.

H Hailey Βiber φοράει τα loafers με cute καλτσάκια και μας χαρίζει ένα so cool σύνολο.

Η Αlexa Chung λατρεύει τις καζάκες και εδώ την συνδυάζει με floral πουκάμισο και βελούδινο παντελόνι ενώ δίνει extra style με τις platform mary janes που φόρεσε με κάλτσες.

Ένα κομψό χειμερινό σύνολο από την Ντορέττα Παπαδημηρτίου με suede καμπαρντίνα και ζιβάγκο είναι μάι πολύ καλή λύση για τώρα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιλέγει mini polka dress και το συνδυάζει με διάφανό καλσόν κάνοντας ία πού sexy & stylish εμφάνιση.

Η Genevieve Majari φοράει vintage YSL σύνολο και κλέβει τις εντυπώσεις. Τα μποτάκια της ολοκληρώνουν άψογα το stylish look της.

 

 

Read More

And More