Τα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram αυτή την εβδομάδα

H έμπνευση είναι πολύ βασικό για το styling που κάνεις, μερικές φορές όμως δεν την έχεις και αναρωτιέσαι μπροστά στην ντουλάπα σου τι να βάλεις και σήμερα! Οι καλοντυμένες γυναίκες της showbiz πάντα δίνουν ωραίες ιδέες με τις εμφανίσεις τους και τώρα με τo instagram όλα είναι πιο εύκολα για εσένα!

Μέσα από αυτή  την στήλη κάθε ΣΚ κάνουμε μαζί μία βόλτα και χαζεύουμε που πήγαν, τι φόρεσαν, πως το συνδύασαν και τελικά τι πόσταραν οι celebrities.  Mία χαλαρή βόλτα που ταιριάζει στο mood του Σαββατοκύριακου και γιατί όχι και νέα style class για τα φθινοπωρινά σου σύνολα!

@ilianapapageorgiou

Mε mini πλεκτό φόρεμα που συνδυάζει με over the knee boots η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κόβει την ανάσα, παρόλα αυτά καταφέρνει να έχει ένα sexy look που είναι και μία πολύ στιλάτη πρόταση για όλες! Κορυφαίο tip η αλυσίδα στο λαιμό.

@chrismbo

Μία πρόταση για εμφάνιση στην πόλη αυτή την περίοδο από την Χριστίνα Μπόμπα που συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο ελαφρύ παλτό με μπεζ σύνολο και sneakers πηγαίνοντας το casual style σε άλλο… επίπεδο.

@jlo

Αυτό το σύνολο της Jennifer Lopez μου αρέσει πολύ!Η διάσημη τραγουδίστρια φόρεσε ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι με lace up μποτάκια και λευκό top που συνδύασε με τέλειο army καπέλο που έχει…βέλο!Μία λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και η Lopez εδώ το πέτυχε άψογα.

@vikykaya_

Tα παγιετέ κομμάτια πάντα είναι δύσκολο να τα συνδυάσεις με στιλάτο τρόπο, η Βίκυ Καγιά μας δίνει styling tip που αξίζει να σημειώσεις όταν θες να φορέσεις ένα sequin κομμάτι. Φόρεσε μία φούστα mini με παγιέτες που συνδύασε με λευκό απλό t shirt και λευκές low cut γόβες σε ένα look που μας αρέσει πολύ!

@elena_christopoulou

Η Έλενα Χριστοπούλου επιλέγει συχνά ανδρόγυνο ύφος στις εμφανίσεις της και εδώ για μία ακόμη φορά μας δείχνει πως να απογειώσεις του κουστούμι σου, με στιλάτα δετά παπούτσια και μεγάλα εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια που δίνουν την σωστή δόση θηλυκότητας σε αυτό το masculine style.

@dualipa

To vinyl παντελόνι είναι ένα δύσκολο κομμάτι αλλά η Dua Lipa το συνδύασε με τον πιο φρέσκο τρόπο, δημιούργησε ένα preppy style με πουκάμισο και πουλόβερ και έδωσε στο edgy vinyl παντελόνι μία πιο καθημερινή εμφάνιση.

@οliviapalermo

H Olivia Palermo συνδυάζει άψογα ένα δερμάτινο φόρεμα με καρό παλτό και αρβιλάκια. Τα δερμάτινα ρούχα γίνονται πιο city όταν φοριούνται με κλασικά prints όπως το καρό. Δοκίμασε το και εσύ.

@stam_tsimtsili

Η δερμάτινη midi φούστα αποτελεί πλέον μία safe πρόταση για office style, συνδύασε την όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή με ριγέ πουκάμισο και γόβες!

@chiaraferragni

Είναι άραγε νωρίς για καλσόν; Aν θες να φορέσεις τώρα γιατί κρυώνεις, διάλεξε ένα διάφανο όπως η Chiara Ferragni και απόλαυσε το mini μήκος χωρίς να κρυώνεις καθόλου.

Η Tάμτα είναι από τις λίγες Ελληνίδες που υποστηρίζουν τόσο σωστά το edgy styling! Eδώ με λευκό blazer που αφήνει ανοιχτό και φουτουριστικό κολάν ποζάρει αλα editorial!

Read More

And More