Τα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο instagram αυτή την εβδομάδα

Κάθε εβδομάδα μέσα από αυτή την στήλη κάνουμε ένα απολαυστικό αφιέρωμα στα look που επιλέγουν οι διάσημες και βλέπουμε όμορφες εικόνες αλλά παίρνουμε και ιδέες για τα δικά μας σύνολα. Ας δούμε μερικά από τις πιο στιλάτες εμφανίσεις και ας πάρουμε styling tips για να κάνουμε και τα δικά μας σύνολα να ξεχωρίζουν.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδυάζει crop top με ψηλόμεσο παντελόνι σε μαύρο χρώμα και μας αποδεικνύει ότι το total black είναι πάντα μία καλή επιλογή.

Η Ελένη Φουρέιρα συνδυάζει ένα oversized blazer με τα sneakers της και δημιουργεί ένα super street style.

H Τάμτα συνδυάζει t shirt με στάμπα με ένα jacket που έχει σχέδια στην πλάτη για να απολαύσει την ηλιόλουστη μέρα με στιλ.

Η Kατερίνα Καινούργιου λατρεύει τα ψηλοτάκουνα αλλά για τις χαλαρές της βόλτες προτιμά lace up αρβλάκια- μπότες που τα συνδυάζει με pastel σύνολα.

Η Rosie Huntignton φοράει το παλτό της και αντί για φουλάρι τυλίγει ένα πουλόβερ στο λαιμό της.

Κλασικός συνδυάσμός camel μαύρο και ρίγες από την Chiara Ferragni για χαλαρή βόλτα στα μαγαζιά.

Look βγαλμενο από editorial, η Δούκισσα Νομικού συνδυάζει πολύχρωμο πουλόβερ με mini φούστα και vinyl μπότες σε μία breathless εμφάνιση

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φοράει το αγαπημένο μας δερμάτινο κολάν με oversized πουλόβερ και μποτάκια δίνοντας μας inspo για αυτό το ΣΚ.

Η Gigi Hadid στο πρώτο της editorial μετά την γέννηση της κόρης της με Versace gown που κόβει την ανάσα.

Η Έλενα Χριστοπούλου μας δίνει την δική της εκδοχή για το stay home look και φοράει ένα σύνολο από την προσωπική της collection, βελούδινο σε dusty pink απόχρωση και asin style.

Read More

And More