Τα πιο στιλάτα σύνολα που είδαμε από τις διάσημες αυτήν την εβδομάδα στο instagram

Έρχεται ΣΚ, θα βγεις (να προσέχεις), θα δεις φίλους, θα περάσεις ωραία, θα ξεκουραστείς. Εδώ κάθε σαββατοκύριακο σου έχουμε ένα απολαυστικό αφιέρωμα με τα πιο στιλάτα σύνολα που φόρεσαν οι διάσημες μέσα στην εβδομάδα. Οι πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής και ξένης showbiz και οι στιλιστικές τους επιλογές. Που πήγαν, τι φόρεσαν, πως το συνδύασαν και τι πόσταραv. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να πάρεις ιδέες για νέα styling, ενώ παράλληλα θα χαλαρώνεις και θα ετοιμάζεις τις όμορφες weekend εξορμήσεις σου!

Enjoy…

@jlo

Η Jennifer Lopez με υπέροχη μπεζ καμπαρντίνα φορεμένη σαν φόρεμα χωρίς κάτι από μέσα και platform πέδιλα από τη συλλογή της, μας θυμίζει με τον καλύτερο τρόπο το απόλυτο πανωφόρι της εποχής!

 

@kyliemingue

Kylie Minogue. Η διάσημη τραγουδίστρια επιλέγει μία ολόσωμη φόρμα με έντονα χρώματα και μαύρες ρίγες για μία on stage εμφάνιση και μας κάνει να δούμε αλλιώς τις bold αποχρώσεις ακόμη και μετά το καλοκαίρι.

 

@katken87

H Kατερίνα Καινούριου επιλέγει λευκό σύνολο -σακάκι και σορτσάκι, και του δίνει σοφιστικέ ύφος με camel δερμάτινο bustier και camel γόβες. Ένας ωραίος φθινοπωρινός χρωματικός συνδυασμός που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

 

@alexachung

Η Alexa Chung συνδυάζει ένα vintage mini φόρεμα με κουμπιά με sneakers. Μαθήματα styling από το απόλυτο it girl και μία υπέροχη ιδέα για weekend look!

 

@vickykaya_

Η πάντα στιλάτη Bίκυ Καγιά στο πρώτο πλατό του GNTM με one shoulder εντυπωσιακό φόρεμα που συνδύασε με διαμαντένια σκουλαρίκια και μακιγιάζ σε γήινους τόνους! Απλά υπέροχη.

 

@ilianapapagerogiou

Τα πλεκτά φορέματα είναι από τις πιο ωραίες και στιλάτες φθινοπωρινές επιλογές μας, αρκεί να σε κολακεύει γιατί απαιτεί καλές αναλογίες. Η πανέμορφη Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε ένα με δύο χρώματα, ανοιχτή πλάτη και μας δίνει μαθήματα styling για όσες θέλουν να δοκιμάσουν ένα πλεκτό dress τις επόμενες μέρες.

 

@chrismbo

Το καφέ φέτος κάνει δυναμικό comeback και η Χριστίνα Μπόμπα το ξέρει ήδη. Επιλέγει καφέ κουστούμι, αντί για το καθιερωμένο μαύρο και δείχνει very stylish, ενώ δεν φοράει top, αλλά κρατάει sexy ντεκολτέ που τονίζει φίνα με ένα κομψό τσόκερ.

 

@oliviapalermo

Τα πρώτα παλτό έκαναν την εμφάνισή τους ειδικά στα post των celebrities που ζουν πιο βόρεια. Η Olivia Palermo επέλεξε ένα ροζ καρό παλτό που συνδύασε με γκρι τζιν και μποτίνια δίνοντας μας ιδέα για τις πρώτες κρύες μέρες και πως να αντεπεξέλθουμε με στιλ.

 

@natasupernova

Η νεόνυμφη Νatasha Vodianova, ετοιμάζεται για να παρακολουθήσει το Fendi show οn line και επιλέγει λευκό σύνολο του οίκου από την νέα συλλογή του. Φόρεμα σε ρομαντικό ύφος με διάφανες λεπτομέρειες και εντυπωσιακές croco flat boots. H τσάντα βεβαίως ανήκει στις signature του label.

 

@despo1navandi

Backstage φωτογράφιση για την Δέσποινα Βανδή και το J2US με μεταλιζέ φόρεμα -που της πάει τέλεια, σε wrap γραμμή και μαύρα peep toes! Τα metallics θα είναι φέτος huge τάση και σίγουρα θα τα συνδυάσεις και εσύ. Πάρε ιδέες λοιπόν.

Read More

And More