Τα πιο στιλάτα σύνολα που είδαμε από τις διάσημες αυτήν την εβδομάδα στο instagram

Η αγαπημένη μας στήλη κάθε ΣΚ είναι αυτή! Χαλαρώνουμε ή ετοιμαζόμαστε για μία ωραία βόλτα (πάντα με προσοχή) και κυρίως είμαστε σε μία διάθεση που μας αρέσει να βλέπουμε ωραίες εικόνες και  να παίρνουμε έμπνευση.

Οι πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής και ξένης showbiz και οι στιλιστικές τους επιλογές. Που πήγαν, τι φόρεσαν, πως το συνδύασαν και τι πόσταραv. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να πάρεις ιδέες για νέα styling, ενώ παράλληλα θα χαλαρώνεις και θα ετοιμάζεις τις όμορφες weekend εξορμήσεις σου!

@kimkardashian

Εδώ έχουμε ένα super sexy και στιλάτο σύνολο από την Kim Kardashian που συνδύασε τέλεια το leather παντελόνι της με ένα halter top και μας δίνει έμπνευση για ΣΚ σύνολο!

@elenachristopoulou

Φανταστική satin ολόσωμη φόρμα από μετάξι που η πάντα κομψή Έλενα Χριστοπούλου την έχει συνδυάσει με τέλειες vintage τύπου γόβες! Η ολόσωμη φόρμα έχει πολλές εκδοχές και εσύ μπορείς να πάρεις έμπνευση για τη δική σου αγαπημένη.

@chrismbo

Street style σύνολο με πουκάμισο και mini φούστα σε τέλεια απόχρωση της άμμου. Εδώ η Χριστίνα Mπόμπα έχει προσθέσει αλυσίδες στο λαιμό και δίνει το twist που χρειάζεται το look.

@jlo

Σέξι όσο ποτέ με μαύρο φόρεμα που έχει cuts και χρυσά κοσμήματα η Jennifer Lopez ποζάρει στο τεύχος του Billboard και κόβει την ανάσα, ενώ μας δείχνει πως το black dress είναι απλά αξεπέραστο.

@chiaraferragni

To καλσόν είναι η τέλεια λύση για τα πρώτα κρύα -αν θες να φορέσει σορτσάκι τώρα- και το σακάκι επίσης. Η Chiara Ferragni τα συνδύασε και τα δύο σωστά σε αυτό το city look που μπορεί να γίνει και δικό σου επόμενο σύνολο.

@tatistefanidou

To απόλυτο snake print σύνολο από την Τατιάνα Στεφανίδου που συνδυάσε άψογα παντελόνι και top σε αυτό το ύφος, ενώ τα nude παπούτσια της είναι η πιο σωστή επιλογή!

@irinashayk

To leopard φόρεμα είναι πάντα μία κομψή και στιλάτη επιλογή και η Irina Shayk επιλέγει ένα maxi αέρινο με σχέδιο που δένει στους ώμους. Sexy and stylish!

@stam_tsimtsili

Τα top με volume μανίκια είναι υπέροχα για όλες τις εποχές. Eδώ η Σταματίνα Tσιμτσιλή μας δείχνει το fall look με αυτό το κομμάτι και το συνδυάζει με crop παντελόνι και printed shoes.

@katken85

Tο κρεπ μπεζ φόρεμα είναι τέλειο για όλες τις εποχές και εδώ η Κατερίνα Καινούριου το συνδύασε άψογα σε μία εδήλωση με leather ζώνη και αλυσίδα στο λαιμό! Ιδέα αν είσαι καλεσμένη σε βάφτιση ή γάμο.

@ilianapapageorgiou

Ψηλόμεσο παντελόνι με μπλούζα που έχει sexy cuts! Aυτές οι μπλούζες φέτος είναι μεγάλη τάση και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας δείχνει έναν τέλειο τρόπο να τη φορέσουμε τώρα.

Read More

And More