Τα πιο στιλάτα ζευγάρια της showbiz

Τα ζευγάρι που ξεχώρισαν και φέτος για το μοναδικό τους στιλ και τις εντυπωσιακες κοινές τος εμφανίσεις, είναι πολλά χρόνια μαζί ή απλώς ταιριάζουν τόσο που πέρα από προσωπικό, έχουν και ένα κοινό στυλ ως ζευγάρι. Είτε πρόκειται για έμφυτη αίσθηση του στυλ, είτε για ένα καλά σχεδιασμένο κόλπο του μάρκετινγκ τα ακόλουθα ζευγάρια της showbiz κατορθώνουν μέσα από τις κοινές τους εμφανίσεις να εκφράζουν και ένα συγκεκριμένο ύφος που μας τραβάει πάντα την προσοχή!

Η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα από αυτά έχουν δίπλα τους στιλίστες, μακιγιέρ και κομμωτές για να πετύχουν αυτές τις στιλάτες και να επισκιάσουν όσους βρίσκονται δίπλα τους. Δικαίως λοιπόν έχουν αφήσει το στίγμα τους ενώ κάποιοι έχουν δημιουργήσει τάσεις μόδας!

Ας δούμε μαζί ποια ξεχώρισαν και φέτος με το μοναδικό τους στιλ:

Hailey Baldwin και Justin Bieber

Θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν σε καμπάνια μεγάλου brand με street style ρούχα. Oversized hoodies, shorts, βερμούδες αθλητικά παπούτσια, σκουφάκια και jacket θα γίνονταν sold out με το ζευγάρι αυτό, που έχει ένα στυλ πολύ σωστό και φρέσκο, όπως αρμόζει στην ηλικία τους!

Κim Kardashian και Kayne West

Sexy & minimal αυτή την κατηγορία μόνο αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να την δημιουργήσει. Nude αποχρώσεις αλλά πάντα γραμμές που τονίζουν της καμπύλες της επιλέγει η Kim, ενώ o Kanye μέσα από το προσωπικό του στυλ στηρίζει την minimal athleisure αισθητική που έχει και η collection του.Από τα φαβορί για την πρώτη θέση σίγουρα!

Priyanka Chopra και Nick Jonas

Η Chopra έχει ένα θηλυκό στυλ και επιλέγει φορέματα που την κολακεύουν απίστευτα, ενώ ο Jonas με το cool band style που είχε πάντα συμπληρώνει τέλεια την εικόνα αυτού του ζευγαριού. Είναι από τα ζευγάρια που βλέπεις μαζί και έχουν το απόλυτο couple style.

Victoria Beckham και David Beckham

Σε αυτή την λίστα είναι το ζευγάρι που είναι μαζί τα περισσότερα χρόναι και όλα αυτά τα χρόνια έχουν μεγάλη στιλιστική αλλαγή. Από το ξέφρενα 90s έχουμε πια ένα ζευγάρι με so chic ύφος που βρίσκεται στην κορυφή του style. Η Victoria με color block συνδυασμούς που αξίζουν μελέτης ενώ ο Beckham πάντα έχει το so cool brit style!

Beyonce και Jay-Z

Στον κόσμο της μουσικής αυτό το ζευγάρι βρίσκεται στην κορυφή, αυτή με τις εντυπωσιακές on stage εμφανίσεις της ενώ ο Jay μπορεί να μεταπηδήσει άνετα από rapper style σε tuxedo man με την άνεση που μόνο αυτός έχεις. Μαζί είναι τέλειοι και δεν φανταζόμαστε κανένας τους solo, απόλυτα στιλάτοι πάντα!

Jennifer Lopez και Alex Rodriguez

Από τα πιο ”δυνατά” ζευγάρια της λίστας. Ο Rodrigquez αγαπάει τα κουστούμια σε γήινους τόνους και η Lopez το εντυπωσιακό ντύσιμο με crop tops και sexy cuts φέτος οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν πάρα πολλές και ποτέ μα ποτέ δεν μας άφησαν ανικανοποίητους. Κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί σκεφτόμαστε πόσο ταιριαστοί είναι. Στις εμφανίσεις τους είναι τέλεια σεταρισμένοι όχι μόνο στο ύφος αλλά ακόμη και στα χρώματα.

Κate Moss και Nikolai Von Bismarck

Το απόλυτο it girl συναντάει τον αριστοκράτη Von Bismarck και αρχίζει να φοράει μακριά βελούδινα φορέματα, statement μανίκια και vintage style φορέματα, δημιουργώντας μία τέλεια νέα εικόνα που ταιριάζει απόλυτα με το style του νέου της αγαπημένου!

Κate Middleton και Πρίγκηπας William

Mε αγγλικό ύφος και αγάπη στους βρετανούς σχεδιαστές, η Kate Middleton και ο Prince William έχουν καθιερώσει το δικό τους στιλ σαν ζευγάρι, που τους φέρνει σχεδόν κάθε χρόνο σε αυτή την λίστα με άνεση! Εκτός από τις επίσημες εμφανίσεις τους διατηρούν υπέροχο στιλ και στις off duty φορώντας τέλεια καρό, ταρτάν και μάλλινα ρούχα ώστε να μας δίνουν μαθήματα αγγλικού στιλ.

Brooklyn Beckham και Nicola Peltz

Από τα νέα ζευγάρια της λίστας, με την Peltz να λατρεύει τα 90s στο καθημερινό της ντύσιμο, αλλά και τα στιλάτα φορέματα της…πεθεράς της για τις πιο επίσημες εμφανίσεις της. Ο Brooklyn ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του με αδυναμία στα δερμάτινα jacket και τις desert boots.

Gigi Hadid και Zayn Malik

Εκτός από πού αγαπημένοι, οι νέοι γονείς Gigi Ηadid και Zayn Malik, είναι και πολύ ταιριαστοί στιλιστικά, με εμφανίσεις που έχουν αφήσει ιστορία. Χρώματα και denim σύνολα, τους χαρακτηρίζουν, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγουν έντονα prints, για τα εντυπωσιακά κοινά look τους.

 

Read More

And More