Τα sneakers που φοράνε τώρα όσες γυναίκες ξέρουν από στυλ

Κινούμαστε δειλά-δειλά προς την άνοιξη – ίσως την σκεφτόμαστε πολύ έντονα αυτές τις ημέρες λόγω των Αλκυονίδων – κι εντοπίζω μια σημαντική, πασπαρτού τάση που φορούν τώρα οι πιο fashionable γυναίκες του κόσμο. Δεν μπορώ να την αφήσω να περάσει έτσι. Ο λόγος για τα καφέ sneakers. Από την επέλαση του καφέ χρώματος, την οποία βιώνουμε την φετινή χρονιά, δεν θα μπορούσαν να ξεγλιστρήσουν τα αθλητικά παπούτσια.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Williams (@lucywilliams02)

Όπως έχω παρατηρήσει «σκαλίζοντας» το Instagram feed μου, πολλές είναι οι fashionistas που αφήνουν για λίγο στην άκρη τα λευκά ή τα bold sneakers τους και ποντάρουν σε αυτή την neautral απόχρωση, η οποία ομολογουμένως ταιριάζει με πολλά, δημιουργώντας με μεγάλη ευκολία casual but chic σύνολα. Λίγο πιο ουδέτερος τόνος – σε σχέση παραδείγματος χάρη με το μαύρο – το καφέ είναι εντυπωσιακό, είναι κομψό και σίγουρα αποτελεί πυλώνα της γυναικείας γκαρνταρόμπας τις τελευταίες σεζόν.

Photo by Gotham/GC Images

Γιατί ανέφερα την λέξη πασπαρτού νωρίτερα; Γιατί τα καφέ sneakers μπορούν να συνδυαστούν μοναδικά και με τα χουχουλιάρικα πουλόβερ, τα πανωφόρια αλλά και με πιο ανοιξιάτικα items, όπως αέρινα σακάκια και φορέματα κάθε είδους. Επομένως αν θέλεις να προσθέσεις κάτι τέτοιο στην προσωπική σου συλλογή, τώρα είναι η πιο σωστή στιγμή. Γιατί θα το βάλεις από τώρα μέχρι να έρθει η ώρα να το αντικαταστήσεις με τα αγαπημένα σου σανδάλια. Πώς θα τα σετάρεις; Ακολούθησε το παράδειγμα της Bella Hadid, η οποία σε πρόσφατη street style εμφάνισή της είχε επιλέξει τα Adidas SL72 trainers, συνδυάζοντάς τα με δερμάτινο jacket, σκούρο, τζην παντελόνι και λευκό t-shirt. 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Παρόλα αυτά η adidas δεν είναι το μόνο brand που λάνσαρε sneakers σε χρώμα καφέ. Το ίδιο σκέφτηκαν – κι έκαναν – και άλλα αγαπημένα labels, όπως η The Row, η Loewe, η Asics. Μια ματιά στα παρακάτω σχέδια και θα βρεις σίγουρα εκείνο που σου κλείνει το μάτι.

Αθλητικά παπούτσια, Asics.

Δερμάτινα sneakers με καστόρινες λεπτομέρειες, adidas.

Sneakers με chunky σόλες, Veja.

Δερμάτινα sneakers, adidas.

Sneakers με λευκές λεπτομέρειες, The Row.

Καστόρινα sneakers με λευκές λεπτομέρειες, Loewe.

Κεντρική φωτογραφία: @streetrends.

Read More

And More