THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι celebrities; Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες;

Η πιο διασκεδαστική στιγμή της εβδομάδας έφτασε! Αν και δεν πρέπει να έπληξες ούτε παράπονο να έχεις αφού με αφορμή το φεστιβάλ των Καννών υπήρχε καθημερινή fashion ενημέρωση. Ας αφήσουμε όμως τα κόκκινα χαλιά στη γαλλική ριβιέρα κι ας κοιτάξουμε και άλλα events που μας απασχόλησαν μέσα σε αυτές τις 7 ημέρες που δεν λες και αδιάφορες τις στιλιστικές εμφανίσεις τους.


Το μοντέλο Εrin Wasson επέλεξε εμπριμέ στράπλες φόρεμα με την υπογραφή του Oscar de la Renta. Η αδερφή της Beyonce, Solange Knowels φαίνεται να επιλέγει κι εκείνη το φλοράλ με σύνολο σε απόχρωση του πράσινου και γόβες Casadei . Η Natalia Vodianova στο Λονδίνο επέλεξε δαντέλα μπλε που σχημάτιζε λουλούδια απλίκες του οίκου Stella McCartney.


Η Μichelle Monaghan πολύ λιτή και σικάτη έκανε την τάση belly bearing με φόρεμα Halston, ενώ η Kim Kardashian βρέθηκε σε πάρτυ με κίτρινο φόρεμα που αναδείκνυε τις καμπύλες της -του Elie Saab. Η αγαπημένη όλων fashion director, Anna dello Russo περπάτησε το κόκκινο χαλί με λευκή minimal chic τουαλέτα.


Στους δρόμους πέτυχε ο φωτογραφικός φακός τις επώνυμες… Tην Ashley Olsen φρεσκολουσμένη να κυκλοφορεί με ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι, μεταξωτό τοπ, και loafers σε λεοπάρ αποχρωση. Την Alexa Chung με σορτσάκι και πουλόβερ να ψωνίζει παρέα με μία φίλη της και την Kate Moss να φοράει το τζιν της με μαύρο τοπ και σακάκι.


Οι εγχώριες επώνυμες φίλες μας που ξεχωρίσαμε αυτήν την εβδομάδα δεν είναι άλλες από την Τζίνα Αλιμόνου η οποία επέλεξε pencil φούστα με print μέχρι το γόνατο, τη συνδύασε με σακάκι και t-bone sandals μπλέκοντας πολύ έξυπνα τα γήινα χρώματα. Τη Δέσποινα Βανδή που την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE στο αεροδρόμιο και πραγματικά μας άρεσε πολύ η ολόσωμη φόρμα σε συνδυασμό με τις κομψές πλατφόρμες και τα φωτεινά αξεσουάρ. Αλλά και το όμορφο κορίτσι, Άννα Πρέλεβιτς με maxi φόρεμα Marni for H&M.

Read More

And More