THIS WEEK: Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Evening εμφανίσεις, stylish συνδυασμοί αλλά και φρέσκα casual looks. H εβδομάδα που μας πέρασε δεν μας απογοήτευσε καθόλου στιλιστικά, με μερικές από τις αγαπημένες μας celebrities να μας παραδίδουν για άλλη μια φορά μαθήματα στιλ.

Όπως συνηθίζουμε κάθε εβδομάδα, συγκεντρώσαμε τις πιο καλοντυμένες, σου τις παρουσιάζoυμε και σου δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξεις την πιο καλοντυμένη.

Ποιά ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

/
Στην πρεμιέρα του φιλμ Dior And I, η Arizona Muse φόρεσε μια λευκή ασύμμετρη φούστα Dior και τη συνδύασε με ένα crop-top και μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Στο ίδιο event, η Harley Viera Newton φόρεσε μαύρη φούστα σε γραμμή Α από δαντέλα και τη συνδύασε με λευκό δαντελένιο τοπ και μαύρες γόβες.

/
Η Chanel Iman φόρεσε ένα sixties, mini, floral φόρεμα με μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Η Lake Bell εμφανίστηκε με ένα φωτεινό κόκκινο wrap coat και το ταίριαξε με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά Christian Louboutin mules.

/
Ενώ η Hailey Baldwin φόρεσε ένα tuxedo dress σε baby-pink απόχργωση και το συνδύασε με μαύρες γόβες με straps.

/
H Amal Clooney σε έξοδο της στη Νέα Υόρκη φορούσε μια nude culotte με κοραλί τοπ, nude γόβες και ολοκλήρωσε το look με μια μαύρη δερμάτινη τσάντα.

/
Στην προβολή της ταινίας Desert Dancer στη Νέα Υόρκη, η Freida Pintο συνδύασε ένα Elie Saab φόρεμα με ένα Anya Hindmarch clutch

/
Στο Samsung Galaxy launch event στη Νέα Υόρκη, η Gigi Hadid φορεσε μια culotte σε έντονο μπλε χρώμα και τη συνδύασε με λευκό πουκάμισο και nude γόβες.

/
Στη συνένετευξη τύπου της ταινίας Cinderella στο Τόκυο, η Lily James φόρεσε ένα Valentino autumn/winter 2015 φόρεμα.

/
Στους δρόμους της California η Jessica Alba εμρφανίστηκε με ένα distressed denim, ένα εμπριμέ τοπ και vintage γυαλιά ηλίου.

/
Και πάλι στο Los Angeles η Kate Hudson εμφανίστηκε με ένα εμπριμέ shirt-dress και πλατφόρμες.

/
Ενώ η Emma Roberts φορούσε μια μαύρη σαλοπέτα με γκρι t-shirt, μαύρα booties και ριγέ φουλάρι.

Read More

And More