Site icon TLIFE

THIS WEEK: Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Ενώ ο κόσμος της μόδας αυτή την εβδομάδα ήταν στην Νέα Υόρκη για τo fashion week, ο κόσμος του κινηματογράφου μεταφέρθηκε στο Τορόντο για το ετήσιο φεστιβάλ κινηματογράφου.

Η Κeira Knightley, η Felicity Jones και η Naomi Watts ήταν μεταξύ εκείνων που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, φορώντας Chanel, Armani και Αntonio Berardi αντίστοιχα.

Ποιά ήταν όμως η πιο καλοντυμένη; Ψηφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

/
H Emma Stone στην πρεμιέρα της ταινίας Magic In The Moonlight φόρεσε ένα Chloe φόρεμα και το ταίριαξε με Christian Louboutin πέδιλα και Van Cleef & Arpels κοσμήματα.


Η Poppy Delevingne στα εγκαίνια της έκθεσης Chanel Second Floor στο Λονδίνο εμφανίστηκε με μια διαφανή ολόσωμη φόρμα, ασπρόμαυρο jacket και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.


Η Jessica Alba σε μια εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορούσε ένα Roland Mouret pencil φόρεμα με ασημί ψηλοτάκουνες γόβες.


Η Suki Waterhouse στο Burberry Art Of The Trench event στην Τaiwan εμφανίστηκε με ένα σκούρο μωβ Burberry Prorsum φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και ασημί clutch.


H Κeira Knightley στην πρεμιέρα της ταινίας The Imitation Game στο Toronto Film Festival εμφανίστηκε με ένα Chanel φόρεμα και το συνδύασε με Paul Andrew πέδιλα σε powder pink απόχρωση.


Στο ίδιο event και στην πρεμιέρα της ταινίας Still Alice, η Julianne Moore φόρεσε ένα Chanel Couture φόρεμα και το ταίριαξε με χρυσά πέδιλα και clutch.


Η Diane Kruger σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη φορούσε ένα φόρεμα Prabal Gurung από τη συλλογή spring/summer 2015 , λίγες μέρες αφού παρουσιάστηκε στο catwalk του Fashion Week στη Νέα Υόρκη.


Η Rose Byrne στην πρεμιέρα της ταινίας Adult Beginners στο Torondo Film Festival εμφανίστηκε με Phillip Lim 3.1 τοπ και φούστα και ολοκλήρωσε το look της με Tiffany & Co. κοσμήματα.


Στο ίδιο φεστιβάλ και στην συνέντευξη τύπου της ταινίας Still Alice, η Κate Bosworth εμφανίστηκε με ένα Emilio Pucci φόρεμα και Bionda Castana γόβες.


Η Stella McCartney σε event της Jaguar στο Λονδίνο, εμφανίστηκε με μια μαύρη jumpsuit, ψηλοτάκουνες γόβες και clutch.


Στο Torondo Film Festival και στην πρεμιέρα της ταινίας The Theory of Everything η Felicity Jones φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή Armani Privé autumn/winter 2014.


Ενώ στην πρεμιέρα της ταινίας Where We’re Young η Naomie Watts φόρεσε μια τουαλέτα Antonio Berardi από τη συλλογή autumn/winter 2014.

Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

© 2024 tlife.gr