Τι φοράμε όταν έχει κρύο; Διάσημες Ελληνίδες μας δίνουν styling tips!

Έπιασε το κρύο! Μέσα στον χειμώνα θέλουμε να είμαστε καλοντυμένες αλλά και ζεστές! Το κύριο ζητούμενο είναι να προστατευτούμε από τις χαμηλές θερμοκρασίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι επιλογές μας, τον χειμώνα, δεν πρέπει να παραμένουν κομψές.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αισθανθεί μια γυναίκα πιο χαρούμενη είναι να ντυθεί όμορφα, όμως αυτό είναι λιγάκι δύσκολο όταν κάνει κρύο και τότε θέλεις απλά να βγεις έξω τυλιγμένη με μια… κουβέρτα.

Πλέον μπορούμε με εύκολα tips να έχουμε έτοιμες τις «στολές» μας για τον παγετό και να πάρουμε και μερικά μαθήματα από τις στιλάτες γυναίκες που βλέπουμε και παρακολουθούμε στο Instagram.

Ένα απολαυστικό αφιέρωμα που θα κάνουμε σήμερα σε χειμερινά look από τις καλοντυμένες Ελληνίδες θα μας βοηθήσει να είμαστε στιλάτες ακόμη και όταν έξω έχει… παγετό!

Τα floral δίνουν μία ζεστασιά στην εμφάνιση και όταν τα συνδυάσεις σε γήινους τόνους όπως εδώ η Zέτα Μακρυπούλια έχεις ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Μπορείς να σετάρεις μία φούστα ή ένα φόρεμα με floral και απο πάνω να φορέσεις μάλλινο πουλόβερ και ένα camel πανωφόρι.

Η Αθηνά Οικονομάκου φοράει ολόσωμη φόρμα και την συνδυάζει από μέσα με floral top (ή ότι θες εσύ που θα σε κρατήσεις ζεστή) ενώ ρίχνει το παλτό της στους ώμους και σετάρει γαλότσες αντί για μποτάκια.

Ένα ζεστό φόρεμα με μεγάλο γιακά και pied de poul print είναι πρόταση από την πάντα στιλάτη Έλενα Χριστοπούλου. Εδώ το μυστικό είναι η άνετη  γραμμή που έχει το ζεστό αυτό κομμάτι και δίνει αμέσως μία cozy αίσθηση.

Το καρό παλτό είναι μία κλασική λύση για στιλάτη εμφάνιση στο κρύο. Η Κατερίνα Καινούριου το απογειώνει με λουστρίν μπότες και ζιβάγκο. Και φλατ μπότες είναι εξίσου τέλειες με αυτό το σύνολο αν θες να το δοκιμάσεις και εσύ.

Η Ελένη Μενεγάκη ποντάρει στα σωστά χρώματα που κολακεύουν και δημιουργεί σύνολα σε αποχρώσεις που είναι ζεστές και της πάνε πολύ, συνδυάζοντας χειμερινά κομμάτια όπως: δερμάτινο κολάν και ζεστό πουλόβερ με αρβιλάκια.

So chic! H Τατιάνα Στεφανίδου δημιουργεί ένα head to toe ζεστό και στιλάτο σύνολο με μπεζ αποχρώσεις συνδυάζοντας wrap παλτό με παντελόνι, πουκάμισο και nude γόβες.

Ζιβάγκο με μεγάλο γιακά για ζέστη και στιλ από την Χριστίνα Μπόμπα που τα επιλέγει στα σύνολά της με παλτό και μπουφάν αποφεύγοντας τα φουλάρια και τα κασκόλ.

Έντονα χρώματα και prints για την Genevieve Μajari που δίνει ένταση στα χειμερινά σύνολα με neon jackets και chunky μποτάκια.

Read More

And More