Τι φοράνε οι σταρ …για να μην κρυώσουν;

Ο ζεστός Νοέμβρης που διανύουμε δεν αφήνει περιθώρια για βαριά παλτό και χοντρά πανωφόρια! Στον υπόλοιπο πλανήτη όμως οι χαμηλές πτήσεις του υδράργυρου έχουν αναγκάσει τους απανταχού celebs να βάλουν χέρι στα πανωφόρια των σχεδιαστών… Για να δούμε…

Το δερμάτινο τζάκετ είναι η πιο ευκολοφόρετη τάση και φυσικά είναι το πιο κατάλληλο για το ελληνικό κλίμα! Αν δεν είσαι σίγουρη για το που θα φτάσει η θερμοκρασία και φυσικά θέλεις κάτι που να ταιριάζει με όλα, δεν έχεις άλλη επιλογή από ένα κοντό μαύρο δερμάτινο τζάκετ! Μαζί σου θα συμφωνήσουν οι Shakira, Δούκισσα Νομικού, Βίκυ Καγιά, Maria Sharapova και το νέο it girl της μόδας η Kelly Osbourne. Φόρεσέ το με τζιν, με μαύρο μίντι φόρεμα, με φλατ μπότες, με ψηλοτάκουνα! Σχεδόν με όλα!

Το κλασικό παλτό είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο! Αν έχεις ήδη ένα μαύρο φέτος μπορείς να επενδύσεις και σε ένα μπλε και δει μπλε σκούρο! Η απόχρωση midnight blue είναι η πιο chic για φέτος το χειμώνα! Ο τύπος παλτό που φτάνει μέχρι το γόνατο μπορεί να συνδυαστεί τόσο με φόρεμα για μια πιο glam εμφάνιση αλλά και πουκάμισο – παντελόνι για πιο office-look ανάγκες! Φόρεσε το όπως η Εmma Watson ή η Natalie Portman για καθημερινές εμφανίσεις ή όπως η Sarah Jessica Parker για πιο glam holywood εξόδους!

Ο φετινός χειμώνας φέρνει πίσω τη γούνα! Το TLIFE αγαπάει μόνο την ψεύτικη γούνα και είναι ενάντια στη χρήση των αληθινών! Μπορεί να σου θυμίζει κάτι από Δυναστεία αλλά είναι πολύ κομψό και ζεστό! Εάν φοβάσαι να τολμήσεις μια γούνα λόγω του μεγάλου όγκου, μπορείς να τολμήσεις ένα γιλέκο η ακόμα και ένα γιακά πάνω από το φόρεμα σου όπως κάνει η Eva Mendes! Η Rihanna κρύβεται μέσα στην κοντή της γούνα ενώ η Julia Roberts και η Sofia Kopolla φαίνονται να την απολαμβάνουν ιδιαιτέρως!

Οι κάπες είναι η πιο χαρούμενη άφιξη των φετινών τάσεων! Θα τις βρεις σε όλα τα μήκη, από μίνι ζακέτες μέχρι μάξι που φτάνουν έως το γόνατο. Είναι χωρίς αμφιβολία το κομμάτι κλειδί για τη φετινή σεζόν. Είναι η εναλλακτική λύση για τα κρύα πρωινά στο δρόμο για το γραφειο, όταν ακόμη τα παλτό είναι βαριά, ενώ αποτελούν μια πολύ κομψή επιλογή για βραδινό πανωφόρι. Μπορείς να την δοκιμάσεις από χοντρό ύφασμα όπως η Kate Hudson και η Natalie Portman αλλά και στην πλεκτή έκδοση της όπως η Stella McCartney.


Εάν θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένη δεν έχεις άλλη επιλογή από ένα πανωφόρι σε καμηλό! Η Blake Lively φοράει μόνο καμηλό σε όλες τις εκδοχές του! Παλτό, κάπα και πλεκτό όλα μπορούν αν παίξουν στο πιο in style χρώμα της σεζόν.


Read More

And More