Τι φοράνε οι star όταν βγαίνουν για φαγητό!

Το μεσημέρι έχει διαφορετικό dresscode από το βράδυ! Μια έξοδος για φαγητό πρέπει να αντιμετωπιστεί διαφορετικά από ό, τι μια βραδινή βόλτα! Άφησε στο σπίτι ό, τι αστραφτερό όπως στρας και swarovski! Στόχευσε στην απλότητα και οδήγησε τον εαυτό σου μέσα από τις λιτές οδούς της κομψότητας σε ένα lunch chic θρίαμβο!

Και αν δεν είσαι σίγουρη για το πως θα το καταφέρεις αυτό… Οι σταρ του Holywood σου δίνουν το know how!

H Kate Bosworth πηγαίνει για φαγητό με τον φίλο της φορώντας ένα baggy jean συνδυασμένο με ένα loose αμάνικο top και φυσικά ένα τζάκετ γιατί οι θερμοκρασίες αυτή την περίοδο ανεβοκατεβαίνουν μέσα σε λίγες ώρες. Η Kate Hudson πηγαίνει για φαγητό στο Café Vida στην περιοχή Pacific Palisades φορώντας ένα από τα καρό πουκάμισα, ένα από τα trend που λατρεύει! Τα φοράει πολύ συχνά με ανασηκωμένα μανίκια και συνδυασμένα με τζιν! Η Christina Hendricks κατευθύνεται προς το εστιατόριο Pacos στο Los Angeles φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με φλούο πινελιές! Το χρώμα ταιριάζει στις μεσημεριανές εξορμήσεις! Το συνδυάζει με μαύρη τσάντα και φαρδιά ζώνη που το στενεύει στη μέση!

Το L.B.D. ταιριάζει σε κάθε περίσταση! Η Emma Roberts στο Beverly Hills το συνδυάζει με μαύρο καλσόν και μπαλαρίνες! Θα την προτιμούσαμε με λίγο περισσότερο χρώμα σε κάποιο αξεσουάρ! Η Kylie Minogue πηγαίνει τους γονείς της για Ιταλικό στο Λονδίνο φορώντας ένα μαύρο L.B.D. συνδυασμένο με nude τσάντα και nude bejewelled σανδάλια. Η Victoria Beckham βγαίνει από το εστιατόριο Scotts στο Λονδίνο φορώντας τη δική της συλλογή, κρατώντας τσάντα και γυαλιά ηλίου της δικής της σειράς και γόβες Brian Atwood.

Η Jessica Biel φεύγει από το εστιατόριο BLD Restaurant του Beverly Hills και κοιτάζει την απόδειξη φορώντας μαρινιέρα, κάπρι παντελόνι και μπαλαρίνες. Η Rachel Bilson αποθεώνει ένα απλό ντύσιμο με τζιν και χακί τοπ φορώντας πολύ εντυπωσιακά ankle boots. H Eva Longoria πηγαίνει για μεσημεριανό φορώντας τζιν και loose top!


Read More

And More