Tι φόρεσαν αυτήν την εβδομάδα οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Οι επώνυμες βγήκαν τις βόλτες τους, φόρεσαν τα ωραία τους ρούχα και με λαμπερά χαμόγελα πόζαραν στον φωτογραφικό φακό. Για ακόμη μια εβδομάδα αυτό που μας έκανε ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι οι στιλιστικές τους επιλογές που άλλες κερδίζουν πολλά εύσημα δίνοντας μας έμπνευση κι άλλες απλά αποτελούν ασφαλείς επιλογές που δύσκολα όμως κατατάσσεις σε κακόγουστες.

Τα pencil στενά φορέματα έχουν πλέον τον πρώτο λόγο στις επιλογές των celebrities ενώ οι loose γραμμές έρχονται να αναδείξουν μία πιο bohemiam – chic διάθεση που ομολογώ πως για την Άνοιξη μας αρέσει πολύ. Εμείς για αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουμε την εμφάνιση της Jessica Biel. Εσύ ποια προτιμάς; Ψήφισε!

/
Η Νaomi Watts επέλεξε φόρεμα στο μήκος της χρονιάς που δεν είναι άλλο από αυτό που φτάνει μέχρι τη μέση της γάμπας. Το φόρεμα με τα έντονα prints που θυμίζουν μαργαρίτες έχει την υπογραφή Alexander McQueen. H πάντα sexy Heidi Klum επέλεξε στράπλες μαύρο φόρεμα και το συνδύασε με πέδιλα που έδεναν στον αστράγαλο. Για ακόμη μία φορά η Jessica Biel εντυπωσιάσε με την στιλιστική της επιλογή που είχε την υπογραφή του ανθρώπου πίσω από την νέα εικόνα του Justin Timberlake, Τοm Ford.

/
Oι Ελληνιδες που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα ήταν η Κατερίνα Λέχου που επέλεξε γκρι από ταφτά δημιουργία και την συνδύασε με γκρι πολύ κομψές γόβες. Αλλά και την εμφάνιση της Δέσπονας Βανδή με το σε loose γραμμή σύνολο της. Η Δέσποινα Βανδή έπαιξε με την ασπρόμαυρη διχρωμία επιλέγοντας παντελόνα και πουκαμίσα σε λευκό – μπεζ και σακάκι και τσάντα μαύρη. Εξαιρετική και η Olivia Palermo που βρέθηκε στο opening της νέας boutique Louis Vuitton με σύνολο του οίκου και πέδιλα Zara.

/
To top model Alessandra Ambrosio έκανε μία απόλυτα καλοκαιρινή εμφάνιση παίζοντας με την μπλε απόχρωση στο τοπ και τα αξεσουάρ και συνδυάζοντας τα με λευκό σορτσάκι. Η Alexa Chung με φόρεμα σε φαρδιά που το συνδύασε με φλατ παπούτσια και η Anja Rubik που επέλεξε ένα total look από την συλλογή για την άνοιξη – Καλοκαίρι του Αnthony Vaccarello.

/
H πάντα καλοντυμένη Jessica Alba κινήθηκε σε ασπρόμαυρα μονοπάτια με μαύρο παντελόνι και γόβες ενώ το πουκάμισο και το σακάκι είχαν λευκές λεπτομέρειες που έδιναν αρκετό στιλ. Η Kate Hudson φόρεσε μοβ κοστούμι με την υπογραφή του Michael Kors και το συνδύασε με ένα ζευγάρι sexy peep toes του Christian Louboutin. Η εγκυμονούσα Kate Middleton φόρεσε ένα ανάλαφρο φόρεμα Erdem και έδωσε λάμψη με κόσμημα Sprey στο λαιμό.

Αν θέλεις να ντυθείς όπως οι celebrities κάνε “κλικ” εδώ

Read More

And More