Site icon TLIFE

Τι φόρεσαν οι celebrities αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη…

Αυτή την εβδομάδα δεν μπορείς να έχεις κανένα παράπονο από τις celebrities αφού τα μεγαλύτερα ονόματα και κάποιες από τις πιο κομψές γυναίκες στον κόσμο περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και μας ταξίδεψαν σε έναν κόσμο αρκετά παραμυθένιο. Για να δεις όλες τις εμφανίσεις στο red carpet και να ψηφίσεις αυτή που σου αρέσει περισσότερο κάνε “κλικ” εδώ.

Εκτός όμως από την λαμπερή βραδιά οι επώνυμες δεν κλείστηκαν στα σπίτια τους, φόρεσαν μοδάτα outfits και βγήκαν έξω όπου τα φλας των φωτογράφων τις απαθανάτισαν και εμείς σου ξεχωρίσαμε τις πιο καλοντυμένες. Αυτή την εβδομάδα η εμφάνιση που ξεχωρίζουμε είναι αυτή της Karlie Kloss. Εσύ; Ψήφισε την αγαπημένη σου…

/
H μικρή αδερφή της Beyonce, Solange Knowels προτίμησε τα prints δημιουργώντας ένα πολύ in fashion αποτέλεσμα. Κοστούμι Just Cavalli και πέδιλα με ασπρόμαυρη διχρωμία ενώ η τσάντα φάκελος ολοκλήρωσε πολύ ωραία το african influenced look. H Sienna Miller επέλεξε μίνι φόρεμα της Isabel Marant που το συνδύασε με γόβες σε κόκκινη απόχρωση και μας άρεσε πολύ ενώ το μοντέλο Karlie Kloss χωρίς υπερβολές φόρεσε το λευκό μίνι φόρεμά της και έδωσε λάμψη με κοσμήματα Cartier.


Η Julianne Moore σικάτη όπως πάντα με μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή και clutch Bottega Veneta. H Jessica Chastain επέλεξε την ασπρόμαυρη διχρωμία με λευκό φόρεμα, μαύρες πλατφόρμες και μαύρο σακάκι με την υπογραφή του ιταλικού διδύμου Dolce&Gabbana. H Αnna Hathaway φόρεσε Victoria Beckham με ένα φόρεμα σε αποχρώσεις του γκρι – λαδί και το συνδύασε με γόβες και τσάντα Stella McCartney.


Η Miranda Kerr που το στιλ της αγαπιέται από πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο κράτησε τσάντα Givenchy, φόρεσε Barbara Bui μποτάκια και γυαλιά ηλίου Miu Miu. O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Jessica Alba με δερμάτινο jacket Simone και τσάντα Bulgari. H Kim Kardashian βρέθηκε στο πλατό του David Letterman με ασπρόμαρο κοστούμι Stella McCartney.


Μαύρο φόρεμα με δερμάτινες λεπτομέρειες του οίκου Alberta Feretti που το συνδύασε με γόβες Casadei επέλεξε η Kate Beckinsale. H Renee Zellweger φόρεσε κι εκείνη το little black dress της με την υπογραφή Hugo Boss και το συνδύασε με κλασικές μαύρες γόβες Christian Louboutin. H Rose Byrne έπαιξε με την μπορντό απόχρωση στο δερμάτινο φόρεμα της που το συνδύασε με γοβάκια Casadei.

Ψήφισε την καλοντυμένη αυτής της εβδομάδας!

© 2024 tlife.gr