Τι φόρεσαν οι celebrities αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη…

Λίγο τα fashion weeks που έχουν ξεκινήσει και οι επώνυμες φοράνε τα καλύτερα ώστε να καθίσουν στις πρώτες σειρές των μεγάλων shows, λίγο τα βραβεία που όλο και κάποια εκδήλωση θα γίνεται και θα πρέπει να κερδίσουν τις εντυπώσεις οι celebrities κι αυτή την εβδομάδα μας ξεσηκώνουν με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Δες και μάθε όλες τις λεπτομέρειες των επιλογών τους ενώ μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την δική σου αγαπημένη. Eμείς επιλέγουμε την σικάτη εμφάνιση της Julianne Moore. Εσύ;

/
H Emma Stone επέλεξε φόρεμα από τη νέα συλλογή της Stella McCartney και το συνδύασε με γόβες nude Christian Louboutin. H Hilary Swank με φόρεμα με τριχρωμία πράσινη-μπλε-άσπρη του Michael Kors. Η Emily Rossun με κόκκινο φόρεμα Zuhair Murad που το συνδύασε με μπεζ κλασικές γόβες.


H Rachel Weisz επέλεξε μπορντό σατέν φόρεμα που το συνδύασε με μαύρες πλατφόρμες peep toe. Πόσο κομψή η Nicole Kidman; Φόρεσε pencil φόρεμα με μανίκι L’wren Scott σε έντονο μπλε και στόλισε το ντεκολτέ χαμόγελο με εντυπωσιακό χρυσό κολιέ. Η Victoria Beckham έδωσε το “παρών” στη Βρετανική πρωτεύουσα και πιο συγκεκριμένα στο London Fashion Week με δική της δημιουργία.

/
Η Anne Hathaway με λαμπερό φόρεμα του οίκου Gucci. Η Feida Pinto επέλεξε φόρεμα του Antonio Berardi ενώ η Julianne Moore έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα στο κόκκινο φόρεμα και το διαχρονικό κολιέ με πράσινες πέτρες του οίκου κοσμημάτων Bulgari.

/
Το μπλε φέτος έχει την τιμητική του και η Amanda Seyfried το επέλεξε σε φόρεμα με γεωμετρικά prints του οίκου Dior ενώ η Jessica Chastain επέλεξε μπλε φόρεμα Andrew GN και το άφησε να κερδίσει τις εντυπώσεις επιλέγοντας γόβες nude του Christian Louboutin. H Miranda Kerr επέλεξε δημιουργία με έντονα χρώματα και prints του Peter Pilotto.

/
Η Michelle Williams βρέθηκε στο πλατό του θρυλικού talk show Late with David Letterman επιλέγοντας μπλε σκούρο φόρεμα-σακάκι του οίκου Dior και γόβες στην ίδια απόχρωση του οίκου Louboutin. H Olivia Palermo πήγε τη βόλτα της στα μεγάλα fashion weeks με casual chic ντύσιμο. Η επιλογή της; Felder Felder γούνινο πανωφόρι και γόβες Manolo Blahnik ενώ το τοπ της είναι Tibi. H Victoria Beckham βόλτα με την κόρη της Harper φόρεσε τι άλλο; Σύνολο με την υπογραφή της.

/
H Alexa Chung τίμησε την συλλογή του J.W.Anderson για το κατάστημα Topshop επιλέγοντας την μπεζ από βινίλ φούστα την οποία συνδύασε με πουλόβερ και γοβάκια. Η Kate Middleton ξεκίνησε και πάλι τις δημόσιες εμφανίσεις και αυτή τη φορά προτίμησε την απόχρωση του γκρι στο κρουαζέ φόρεμα του οίκου Max Mara. H Κim Kardashian (κι αυτή εγκυμονούσα) με φόρεμα με άσπρη – μαύρη διχρωμία που επέλεξε και για τα αξεσουάρ της.

Read More

And More