Τι φόρεσαν οι celebrities; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη της εβδομάδας…

Τα καλοντυμένα κορίτσια πρέπει να τα εκτιμάς αφού όχι μόνο ξέρουν να ντύνονται σωστά, αλλά ξέρουν και να αναδεικνύουν τα δυνατά τους σημεία χωρίς ποτέ να ρισκάρουν να εκτεθούν. Αυτή την εβδομάδα οι επώνυμες φίλες μας που αποτελούν πηγή έμπνευσης φόρεσαν πολλά girlie φορέματα ενώ δεν δίστασαν να επιλέξουν πιο απλές γραμμές για την καθημερινότητα τους.

Λίγο η οκρκωμοσία του Ομπάμα που επέβαλε το glam, λίγο οι πρεμιέρες από μεγάλες ταινίες, λίγο οι βόλτες που αποφάσισαν να πάνε, οι celebrities έριξαν πάνω τους ρούχα που μας άρεσαν και σου έχω συγκεντρωμένες τις πιο στιλάτες στιλιστικές επιλογές. Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουμε την εμφάνιση της Victoria Beckham. Εσύ; Ψήφισε αυτή που προτιμάς!

/
Η Hilary Swank επέλεξε ματ παγιέτα στο cocktail φόρεμα του οίκου Armani Prive και το συνδύασε με πολύ κομψές γόβες. Η Jennifer Lopez απαστράπτουσα όπως πάντα φόερσε λευκό φόρεμα σε peplum γραμμή με την υπογραφή Lanvin. Η Elisabeth Olsen ντύθηκε πολύ ωραία και το στιλ της μπορείς εύκολα να το κάνεις κι εσύ. Επέλεξε δερμάτινο παντελόνι The Row και το συνδύασε με πουκάμισο μεταξωτό κλειστό στο λαιμό Chanel και μπότες Stuart Weitzman.

/
Mε casual εμφάνιση η Gwen Stefani συνδύασε το λαδί παντελόνι της με Michael Kors πουλόβερ και μποτάκια Acne. H πάντα ωραία ντυμένη Jessica Alba επέλεξε την ασπρόμαυρη διχρωμία σε ένα φόρεμα σε απλή γραμμή του κλασικού οίκου Dior. H Kate Bosworth φόρεσε φόρεμα shirt dress Mulberry και το συνδύασε με πολύ σκούρο καλσόν και μαύρες μπότες.

/
Η πρώτη κυρία της Αμερικής Michelle Obama επέλεξε κόκκινη τουαλέτα από δαντέλα του σχεδιαστή Jason Wu και τη συνδύασε με πέδιλα Jimmy Choo. H Νicole Kidman σε μία εμφάνιση που δεν μας έχει συνηθίσει συνδύασε το βελούδινο μαύρο σακάκι της με την υπογραφή L’wren Scott με μαύρο παντελόνι, biker boots και ζακέτα μπεζ με μαύρες λεπτομέρειες. Η Sarah Jessica Parker επέλεξε Mary Katrantzou φόρεμα και παλτό Giambattista Valli μπλέκοντας έτσι τα prints. Οι γόβες της είναι Jean Michel Kazabat.

/
Η απόλυτα chic Victoria Beckham συνδύασε το μπλε σκούρο τζιν της με ζιβάγκο πουλόβερ, παλτό που φόρεσε ως κάπα και γόβες Proenza Shoulder. Η Olivia Palermo συνδύασε πολύ έξυπνα την δερμάτινη καφέ φούστα της με αποχρώσεις καφέ και μπορντό ενώ επαιξε χρωματικά με την τσάντα φάκελο και τις γόβες Manolo Blahnik. H Nicole Richie διατήρησε minimal γραμμή με το μπεζ φόρεμα της.

Read More

And More