Τι φόρεσαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί;

Χωρίς αμφιβολία οι Έλληνίδες celebrities λατρεύουν το μαύρο! Σε όλες του τις εκδοχές: μίνι, μάξι, δαντέλα, γούνα, όλα! Ασφαλής λύση και λίγο… αυτονόητη. Ίσως, γιατί μια total black εμφάνιση δύσκολα θα σε εκθέσει…

Πάντα καλοντυμένη, πάντα προσεγμένη και με ιδιαίτερη στιλιστική άποψη. Η Νάντια Μπουλέ βάζει ψηλά τον πήχυ! Επιλέγει φόρεμα της Λένας Κατσανίδου, κοσμήματα Μαρία Μάστορη και πέδιλα Dsquared.
Η Βάσω Κολυδά συνδυάζει την ντελικάτη αποκαλυπτική δαντέλα με πιο αυστηρά στοιχεία στο πάνω μέρος (που παραπέμπουν σε ανδρόγυνο look) ανεβάζοντας τη θερμοκρασία με Celia Kritharioti – Haute Couture.
Αγαπάμε Μπέττυ! Η Μπέτυ Μαγγίρα μας έχει συνηθίσει σε καταπληκτικές εμφανίσεις, και τα vintage like φορέματα της πηγαίνουν πολύ! The absolut Diva!

Η Σίσσυ Φειδά ψηφίζει επίσης μαύρο με φόρεμα Diane Von Furstenberg και μόνη πινελιά glam τα σκουλαρίκια και το εντυπωσιακό clutch.
H Πόπη Τσαπανίδου μας απογοήτευσε. Πρώτον γιατί το πάνω μέρος του φορέματός την “κλείνει”, δεν την κολακεύει και δεύτερον, γιατί το ρούχο της δεν είναι σωστό για red carpet εμφάνιση -για coctail ίσως. Καλώς απέφυγε το καλσόν, κακώς επέλεξε το συγκεκριμένο ankle boot.
Η Ευγενία Μανωλίδου με μαύρο φόρεμα με 50s επιρροές.

Read More

And More