Site icon TLIFE

Τι φόρεσαν οι επώνυμες μέσα στις γιορτές; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη

Μπορεί να ήταν γιορτές και οι ρυθμοί να χαλάρωσαν αρκετά, μπορεί να φόρεσες τα γιορτινά σου και να γλέντησες με την ψυχή σου αλλά και οι επώνυμες φίλες μας δεν φαίνεται να κλείστηκαν μέσα. Άλλες με διάθεση casual φόρεσαν στιλάτα ρούχα και βγήκαν βόλτες σε μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου κι άλλες πήραν τους συνοδούς τους από το χέρι επέλεξαν το πιο εντυπωσιακό φόρεμα της γκαρνταρόμπας τους και βρέθηκαν σε μεγάλα parties.

Για ακόμη μία εβδομάδα δεν θα μπορούσα να μην συλλέξω προσεχτικά εκείνες που με το στιλ τους κέντρισαν το ενδιαφέρον μας και να σου ζητήσω να μου πεις εσένα ποια σου αρέσει περισσότερο.

Η Heidi Klum έκανε μία πολύ κομψή καθημερινή εμφάνιση που τόνισε το total μαύρο σύνολο της με λαδί σακάκι. Η τσάντα της έχει την υπογραφή Versace. H Katie Holmes εξίσου σε casual διάθεση κράτησε τσάντα σε μπορντό απόχρωση των Dolce&Gabbana. H Jessica Chastain φαίνεται να γνωρίζει καλά τους κανόνες της χειμερινής μόδας κι έπαιξε με το μπορντό και το μωβ που είχε η καμπαρντίνα Burbbery. Τα παπούτσια της είναι Prada.


H Gwyneth Paltrow πήγε βόλτα με τα παιδιά της επιλέγοντας γκρι αξεσουάρ και τοπ ώστε να συνδυάσει το μπλε τζιν της ενώ έδωσε φως με ένα κόκκινο κοντό σακάκι. Η Zoe Saldana με εξαιρετικό δερμάτινο στράπλες φόρεμα του οίκου Emilio Pucci που το συνδύασε με μεταλλικές γόβες. Με έντονη διάθεση εμφανίστηκε η Fergie που επέλεξε μακρύ φόρεμα με ασυμμετρίες του Οliver Τolentino.


Η Beyonce που έπαιξε με τα prints στο σύνολό της επέλεξε φούστα και τοπ Milly και τα συνδύασε με Marni παπούτσια, Diane von Furstenberg τσάντα και γυαλιά ηλίου Prada. Πολύ ρομαντική, έδωσε το “παρών” σε τηλεοπτικό show η Elle Fanning επιλέγοντας λευκό φόρεμα του οίκου Chanel. H Gwen Stefani έδειξε πως μπορείς να μπλέξεις την άσπρη – μαύρη – γκρι τριχρωμία δημιουργώντας ένα πολύ in fashion αποτέλεσμα με ζακέτα σε oversized γραμμή του οίκου Missoni.


H Kim Kardashian έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ράπερ Kanye West επιλέγοντας αραχνοΰφαντο φόρεμα του Julien Mcdonald. Η τηλεπερσόνα συνδύασε το φόρεμα με μαύρες κλασικές γόβες Christian Louboutin. H Rihanna βρέθηκε στα Barbados για να κάνει γιορτές με την οικογένεια της και σε δημόσια εμφάνιση της επέλεξε λευκή pencil φούστα και λευκό πουκάμισο που συνδύασε με χρυσά πέδιλα. H Miley Curys φόρεσε πολύ σωστά το animal print παντελόνι της γυρίζοντας τα ρεβέρ και φορώντας μαύρο πουλόβερ.


Με μποέμ διάθεση η Maria Sharapova έφτασε το αεροδρόμιο επιλέγοντας παντελόνα με print σε μπορντό απόχρωση που τη συνδύασε με μπορντό oxfords και γκρι τοπ και σακάκι. Απλή, λιτή και πολύ σωστά ντυμένη! Η Katt Perry επέλεξε militaire jacket που το συνδύασε με μαύρο παντελόνι και μαύρα μποτάκια με κορδόνι. Η Olivia Palermo που πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων σε παραθαλάσσιο μέρος εμφανίστηκε με φόρεμα με κόκκινο ζουμερά τριαντάφυλλά και μας άρεσε πολύ.

Ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις;

© 2024 tlife.gr