Tι φόρεσαν οι πιο stylish stars της εβομάδας; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

H πηγή έμπνευσης από το στιλ των celebrities έχει γίνει πλέον αγαπημένη μας συνήθεια Eτσι λοιπόν και αυτή την εβδομάδα τις εντοπίσαμε στις εμφανίσεις τους και ξεχωρίσαμε τις πιο καλοντυμένες. Λατρέψαμε το outfit της Rosie Humington με το printed shirt-dress και τα φλατ σανδάλια, βρήκαμε πολύ κομψό το Dolce&Gabbana σύνολο της Kylie Minogue αλλά μας εντυπωσίασε και το beach look της Sofia Vergara στην επίσκεψη της στη Μύκονο. Εσύ ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις;Ψήφισε την αγαπημένη σου!

///
Eίδαμε τη Rosie Huntington σε ένα εντυπωσιακό street look με φόρεμα Ιsabel Marant, φλατ σανδάλια και Burberry γυαλιά ηλίου. Η πάντα stylish Olivia Palermo για τη βόλτα της στη Νέα Υόρκη επέλεξε ένα printed σορτς με ένα ανοιχτόχρωμο denim πουκάμισο και συμπλήρωσε το look της με μια ζώνη με μεταλλικές λεπτομέρειες και μια μεγάλη δερμάτινη, κόκκινη τσάντα. Η Miranda Kerr σε αεροδρόμιο του Τόκυο εμφανίστηκε με ένα MQ φόρεμα από τη συλλογή F/W 2013-14, Bionda Castana γόβες και Samantha Thavasa τσάντα.

///
Η Scarlett Johansson στο Comic-Con even στο San Diego φόρεσε ένα floral Versace φόρεμα από την pre-spring/summer 2014 συλλογή του με Jimmy Choo μαύρες γόβες. Eντοπίσαμε την Kylie Minogue στο Portofino με Dolce& Gabbana σύνολο και μαύρες πλατφόρμες αλλά πολύ chic βρήκαμε το look της μικρότερης αδερφής των δίδυμων Olsen, Elisabeth με το ασπρόμαυρο Βalelenciaga outfit.

///
Στην εγχώρια τώρα showbiz, στο πάρτι του Ηλία Ψινάκη ξεχωρίσαμε την εμφάνιση της Εριέττας Κούρκουλου με το total black look της,όπως και της Δούκισσας Νομικού με το λευκό ασύμμετρο φόρεμα και τα αξεσουάρ σε μεταλλικές αποχρώσεις. Πολύ εντυπωσιακή ήταν όμως και η εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το lurex χρυσαφί φόρεμα και τα σατέν πέδιλα και της Έλενας Παπαβασιλείου με το μαύρο strapless φόρεμα και τις πλατφόρμες.


Στο πάρτι της Ελλης Κοκκίνου εντοπίσαμε την Ελένη Φουρέιρα με μαύρο φόρεμα, λέοπαρ παπούτσια και καφέ, δερμάτινη τσάντα πλάτης. Η ίδια η Έλλη Κοκκίνου επέλεξε να εμφανιστεί με ένα χαλαρό outfit αποτελούμενο από φθαρμένο denim σορτς, λευκό φανελάκι και ψηλές πλατφόρμες. Για το τέλος αφήσαμε τη Sofia Vergara που βρήκαμε πολύ εντυπωσιακό το beach look της στη Μύκονο με το πολύχρωμο, ολόσωμο-με κοψίματα μαγιό της και την πράσινη maxi φούστα.

Read More

And More