Τι φόρεσαν οι stars; Ψήφισε το καλύτερο look της εβδομάδας

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

 

Η Alexa Chung φόρεσε ένα κόκκινο midi φόρεμα από την προσωπική της συλλογή, το οποίο ανάδειξε με μαύρο διάφανο καλσόν και platform sandals Tabitha Simmons.

 

H Gal Gaddot με ακόμα μια εμφάνιση που έκανε μας έδειξε την αδυναμία της στα κοστούμια. Η ίδια επέλεξε ένα σε berry χρώμα από τον οίκο Mugler και αποφάσισε να το συνδυάσει με μαύρες point toe pumps.

 

H Angelina Jolie απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό με ένα ultra stylish σύνολο. Για την ακρίβεια φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με δαντέλα στο ντεκολτέ από τον οίκο Ralph & Russo, το οποίο σέταρε με ένα μαύρο παλτό, point toe γόβες και λαμπερά σκουλαρίκια.

 

Η Victoria Beckham φόρεσε ένα look με army επιρροές από την προσωπική της συλλογή. Βασικό κομμάτι του look ήταν ένα χακί πουκάμισο που συνδύασε με ένα χακί crop pants. Στο σύνολο πρόσθεσε μια δερμάτινη τσάντα, μαύρα sock boots και oversized γυαλιά ηλίου.

 

Η Jennifer Lopez επέλεξε μια φούστα με wrap effect και sexy cut στο ένα πόδι την οποία συνδύασε με ένα τοπ με statement sleeves. Το look ολοκληρώθηκε με strappy γόβες Christian Louboutin και μια Hermes τσάντα σε mini μέγεθος.

 

Η Margot Robbie κάνει πολύ κομψές εμφανίσεις και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ίδια φόρεσε ένα δερμάτινο πουκάμισο Nanushka και το σέταρε με ένα παντελόνι από το ίδιο brand. Σε παπούτσια επέλεξε ένα ζευγάρι Jimmy Choo πέδιλα σε μαύρο χρώμα.

 

Η Rachel Weisz εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Gotham Awards με ένα Michael Kors φόρεμα το οποίο είχε printed φύλλα από παγιέτα.

 

Η Kylie Jenner έχει ιδιαίτερη προτίμηση στο ’90s style και αυτό φαίνεται! Στην τελευταία της εμφάνιση φόρεσε ένα Off-White shearling jacket σε συνδυασμό με ένα πορτοκαλί παντελόνι και chunky sneakers Iro.

 

Η Olivia Culpo κατάφερε για ακόμα μια φορά να μας εκπλήξει με το sexy look της. Η ίδια σέταρε το δερμάτινο παντελόνι της με ένα μαύρο τοπ και έδωσε χρώμα στο αποτέλεσμα με κόκκινες γόβες και μια κόκκινη τσάντα.

 

Η Julia Roberts κατάφερε να δείξει super cool με το επιμελώς ατημέλητο στιλ το οποίο είχε σαν βασικό κομμάτι ένα maxi floral φόρεμα, ένα γκρι scurf και λευκά sneakers.


Read More

And More