Το μήνυμα που έστειλε η Meghan Markle με το λευκό σύνολο στο εξώφυλλο του Time

Σύμφωνα με το περιοδικό TIME, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είναι δύο από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο και γι αυτό φωτογραφίζονται με πολλούς ακόμη σε ένα τεύχος με διαφορετικά εξώφυλλα και πολλά powerful πρόσωπα! Η Markle είναι αδιαμφισβήτητα επίσης μία από τις πιο επιδραστικές fashionistas στον κόσμο, οπότε η επιλογή της ενδυμασίας της για το εξώφυλλο δεν θα ήταν απλα μία επιλογή αλλά θα είχε και ένα νόημα από πίσω.

 

@time/Φωτογράφος ©Pari Dukovic

Η Markle επιλέγει ένα λευκό σύνολο που είναι αφιερωμένο στο κίνημα των Suffragette. Οι Σουφραζέτες ήταν οι πρώτες γυναίκες που κινητοποιήθηκαν για τα πολιτικά δικαιώματα φορούσαν συχνά λευκά όταν αγωνίζονταν για την ισότητα των φύλων. Επίσης τελευταία  βλέπουμε συχνά γυναίκες στην εξουσία να επιλέγουν ολόλευκη όπως όταν ορκίστηκε στο Κογκρέσο η Αντιπρόεδρο Kamala Harris τη νύχτα των εκλογών.

Προφανώς και φαίνεται πανέμορφη η Markle αλλά νομίζω ότι η εμφάνισή της προορίζεται να σημαίνει πολλά  περισσότερα. Τελικά είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο και δεν χάνει σε καμία περίπτωση την ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα.

Read More

And More