Το total denim look της Bianca Balti στο Φεστιβάλ της Βενετίας επιβεβαιώνει: Η denim καμπαρντίνα είναι trend!

Από εχθές, Τετάρτη 30 Αυγούστου, η Βενετία μονοπωλεί και πάλι το ενδιαφέρον μας, αφού δόθηκε το σύνθημα για την έναρξη της 80ης διοργάνωσης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το οποίο παραδοσιακά λαμβάνει χώρα στο Lido. Και ενώ οι προετοιμασίες για το εναρκτήριο red carpet ήταν πυρετώδεις, στη διάσημη πλέον προβλήτα του ξενοδοχείου «Excelsior» αποβιβάζονταν από το πρωί λαμπεροί celebrities, ηθοποιοί, μοντέλα και άλλοι διάσημοι VIP καλεσμένοι.

Ανάμεσά τους και η Bianca Balti, η οποία για την πρώτη της εμφάνιση στο Lido, επέλεξε ένα total denim look, ό,τι πρέπει για τις πρώτες, φθινοπωρινές ημέρες. Θα τολμούσαμε να πούμε πως το συγκεκριμένο outfit πήγε κόντρα σε όλους τους στυλιστικούς κανόνες της διοργάνωσης, ήταν πλήρως αντισυμβατικό, αλλά στηριζόταν σε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2023. Το total denim!

Picture by: SplashNews.com

Το top model από την Ιταλία επέλεξε να φορέσει τζιν από την κορυφή ως τα νύχια. Το σύνολό της έφερε την υπογραφή του Ermano Scervino και αποτελούνταν από μια oversized, denim καμπαρντίνα, έναν κορσέ που έφερνε κοντά την διαφάνεια με το τζιν ύφασμα και ένα φαρδύ, denim, cargo παντελόνι. Η Balti ολοκλήρωσε το look της με καστόρινες μπότες, τύπου wester boots και λαμπερά κοσμήματα Pomellato. Από το 1 μέχρι το 10, πόσο Y2K ήταν το look της θεωρείς;

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

Και ενώ το total denim, όπως αναφέραμε παραπάνω, είναι η απόλυτη τάση της χρονιάς, υπάρχει ένα denim κομμάτι που είναι λίγο πιο trendy από τα υπόλοιπα. Και αυτό δεν είναι άλλο από την τζιν καμπαρντίνα. Την είδαμε να πρωταγωνιστεί και να κλέβει τις εντυπώσεις τον προηγούμενο μήνα, στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης, παρόλα αυτά το look της Bianca Balti στο Φεστιβάλ της Βενετίας ήταν η επιβεβαίωση που ψάχναμε.

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com.

 

Read More

And More