Βalenciaga: Tα μοντέλα φόρεσαν λάτεξ μάσκες και περπάτησαν στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

To show του Balenciaga έγινε Κυριακή πρωί στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και οι χρηματιστές είχαν δώσει την θέση τους στους: Pharrell Williams, Ye, Chloe Sevigny, Megan Thee Stallion, Frank Ocean και τον δήμαρχο της πόλης Eric Adams.

Τα πρωτοσέλιδα για μια μεγάλη κρίση ήταν πολλά τις τελευταίες εβδομάδες και αυτό ταιριάζει στον δημιουργικό διευθυντή της Balenciaga,  Dema Gvasalia που ποτέ δεν απέφυγε το σκοτάδι με τρανό παράδειγμα το show αφιερωμένο στην Ουκρανία λίγους μήνες πριν.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga 🕊 (@balenciaga)

Κορμάκια από λατέξ έκρυβαν πλήρως τα πρόσωπα των μοντέλων που εμφανίστηκαν με τα κομμάτια της νέας συλλογής. «Το πιο σημαντικό είδος πρόκλησης για κάθε είδους δημιουργικό είναι να φτιάξεις ένα προϊόν που είναι επιθυμητό, ​​να δημιουργήσεις επιθυμία. Αυτό πρέπει να κάνει η μόδα», δήλωσε ο  Demna για αυτή την collection!

Είδαμε oversized κοστούμια και πανωφόρια, τονισμένους ώμους που προτιμά  Demna, πληθωρικές μεταξωτές ζακάρ μπλούζες , αλλά και look που μας θύμισαν την Melanie Griffith στο Working Girl.Τα βρδινά  ρούχα με παγιέτες, δέρμα και μετάξι, συνδυάστηκαν με cool μπότες με κορδόνια και εντυπωσίασαν. Στο τρίτο μέρος παρουσιάστηκε η συνεργασία του Demna με την adidas. Είδαμε αθλητικές φόρμες, μπλουζάκια, ρούχα του μπόξερ και φορέματα, όλα με τις εμβληματικές ρίγες της adidas και ένα τροποποιημένο λογότυπο με το logo του Balenciaga.

 Αυτή η Balenciaga συλλογή ήταν σίγουρη, ευέλικτη και λίγο επικίνδυνη όπως μόνο ο Demma ξέρει.

Read More

And More