Βραβεία Billboard 2011! Δες τις καλύτερες εμφανίσεις

Τα μεγαλύτερα μουσικά βραβεία της Αμερικής έγιναν χτες στη Grand Garden Arena του Las Vegas! Δες ποιες σταρ περπατησαν στο κόκκινο χαλί και τι φόρεσαν!

Η πρώτη μου αντίδραση ήταν “Ποιος είναι αυτός;” Η Riri κατάφερε να μας εκπλήξει πάλι επιλέγοντας ένα λευκό κοστούμι Max Azria συνδυασμένο με κοσμήμα Azagury-Partridge! Η Rihanna εξελίσσει το ανδρόγυνο ένα βήμα παρακάτω προσδίδοντας θερινό glam! Τα παπούτσια της βέβαια δεν είναι έκπληξη, αφου για ακόμη μια φορά επιλέγει τις nude γόβες του Christian Louboutin, με τις οποίες ολοκληρώνει σχεδόν κάθε look.

Για ποιο λόγο επέλεξε LBD σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση; Η Beyonce (που προωθεί το “Run the World (Girls)” αυτή την περίοδο) επιλέγει ένα μίνιμαλ, μαύρο φόρεμα Lanvin με εντυπωσιακή λεπτομέρεια στο μπούστο και το συνδυάζει με ψηλοτάκουνα Christian Louboutin! Ακολούθησε ένα μεταλλικό κορμάκι επί σκηνής σε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχουμε τα τελευταία χρόνια!

Δες εδώ το video από το live perfomance της

Κι άλλο LBD; Η Kylie φοράει μαύρη δαντέλα με ένα φόρεμα Alexander McQueen! To συμπληρώνει με παπούτσια Christian Louboutin και εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια! H αλήθεια είναι ότι η ίδια έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχυ στις εμφανίσεις της και έτσι νιώθουμε ότι ένα δαντελένιο LBD δεν είναι αρκετό!

Η εύθραστη, πορσελάνινη ομορφιά της έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητική! Χωρίς κανένα ψεγάδι, η Taylor Swift φοράει μάξι τουαλέτα Elie Saab σε ροδακινί με απλικαρισμένες παγιέτες! Μου αρέσει το γυμνό μπούστο που δίνει έμφαση στη φρεσκάδα της! Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται υπερβολικά κοσμήματα τόσο λόγω του νεαρού της ηλικίας της όσο και λόγω της μεταλικής τουαλέτας της!

Η Britney Spears απέφυγε το κόκκινο χαλί και εμφανίστηκε απεθείας στη σκηνή! Το ενδυματολογικό της βέβαια αποτελείται από το κλασικό μαύρο κορμάκι συνδυασμένο με δικτυωτό καλσόν και μπότες! Η Brit έχει ξαναβρει τη φόρμα της και ξεκινάει νέα περίοδο “αναγέννησης”! Μαζί της στη σκηνή εμφανίστηκε και η Rihanna με το ίδιο κορμάκι σε λευκό!

Δες εδώ το video:


Η Nicole Kidman τιμάει τη βραδιά με μαύρο φόρεμα Dolce & Gabbana! Το φόρεμα της αποτελείται από ένα κομμάτι σε βελούδο και μάξι τουαλέτα από δαντέλα! Κλασική φινέτσα και διαχρονικό glam! H Nicole δεν είχε στόχο να μας εκπλήξει! Μου αρέσουν πολύ οι τσέπες!


H Selena Gomez (χωρίς τον Justin Bieber) ξεκίνησε να ζει σέξι στιγμες στο κόκκινο χαλί! Επιλέγει μαύρο μάξι φόρεμα Dolce & Gabbana με κοψίματα στη μέση και δεν διστάζει να μας δείξει το σμιλεμένο της μηρό! Τα κόκκινα παπούτσια της (συνδυασμένα με φούξια πετικιούρ) ολοκληρώνουν την εμφάνιση!


Η Fergie τέλος φοράει και εκείνη μαύρο φόρεμα αλλά με ένα fergielicious twist! To Hervé Léger by Max Azria κομμάτι που επέλεξε είναι 100% ενδεικτικό του προσωπικού της στιλ! Ολοκληρώνει με Alexander McQueen clutch και (τα αγαπημένα της Victoria Beckham) Christian Louboutin ψηλοτάκουνα!

Read More

And More