THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

 

Η Margot Robbie εμφανίστηκε με μια εκρού lace jumpsuit και ένα camel coat Calvin Klein, τα οποία συνδύασε με μαύρες γόβες.

 

Η Kate Middleton φόρεσε ένα πουά midi φόρεμα Kate Spade και το συνδύασε με burgundy μυτερές γόβες.

 

Η Victoria Beckham επέλεξε για ακόμα μια φορά ένα tuxedo από τη δική της συλλογή και το ανάδειξε με nude top, κόκκινα αξεσουάρ και σμαραγδένια σκουλαρίκια.

 

Η Alexa Chung επέλεξε κι εκείνη μαύρο tuxedo για μια red carpet εμφάνιση και το συνδύασε με εκρού βελούδινο τοπ και ένα clutch σε απόχρωση του μπλε.

 

Η Nicole Kidman έκανε την εμφάνισή της με ένα wrap sequin dress του οίκου Altuzarra. Ολοκλήρωσε με εντυπωσιακά σκουλαρίκια και μαύρα πέδιλα.

 

Ο φακός απαθανάτισε την Elsa Hosk στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα denim coat, δερμάτινες over-the-knee boots και fur bag σε ροζ χρώμα.

 

Η Olivia Culpo έκανε μια εμφάνιση με βασικό κομμάτι ένα stylish t-shirt Gucci, ένα μπερέ, skinny jeans και slouchy boots.

 

Η Romee Strijd σε πάρτι της Victoria’s Secret φόρεσε ένα leather pants, leopard jacket και bustier με sexy straps.

 

H Stella Maxwell στο ίδιο πάρτι, φόρεσε ένα διάφανο δαντελένιο gown με μαύρα πέδιλα και εντυπωσιακά κοσμήματα.

 

Η Jasmine Tookes έδωσε κι εκείνη το παρόν στο συγκεκριμένο πάρτι και φόρεσε ένα λευκό tuxedo σε συνδυασμό με ένα lace off white body.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

 

 

 

Read More

And More