Η Celia Kritharioti ταξιδεύει μέχρι το Παρίσι για να παρουσιάσει την Couture συλλογή

Οι περισσότεροι και πιο καταξιωμένοι σχεδιαστές και οίκοι μόδας παρουσιάζουν τις Couture συλλογές τους στο Παρίσι, στην πρωτεύουσα δηλαδή που “γεννήθηκε” η κομψότητα και η πολυτέλεια. Από αυτό το σημαντικό γεγονός δεν θα μπορούσε να λείπει και η Ελληνίδα Σχεδιάστρια Celia Kritharioti, η οποία παρουσιάζει για δεύτερη φορά την Couture συλλογή της στο Παρίσι, στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο Ritz, το οποίο θα “φιλοξενήσει” τα υπερπολυτελή και κομψά κομμάτια που φέρουν την υπογραφή της. Το λαμπερό event θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 22 Ιανουαρίου στις 18:00, με επίτιμους καλεσμένους και διάσημους να δίνουν το “παρών”. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι σταρ του εξωτερικού έχουν αδυναμία στην Ελληνίδα designer.

Ανάμεσα στα μοντέλα του catwalk θα δούμε και την Lais Ribeiro, το μοντέλο που γνωρίσαμε από το show της Victoria’s Secret. H Lais θα περπατήσει το catwalk φορώντας ένα μαύρο gown με one shoulder και sexy cut στο ένα πόδι.

Η σχεδιάστρια μας έδωσε μια γεύση από αυτά που θα δούμε σήμερα, ποστάροντας στο instagram ένα βίντεο με το διάσημο μοντέλο να κάνει fitting στο ιστορικό ξενοδοχείο.

Read More

And More