Celine, Balmain, Loewe! Τι είδαμε χθες στα catwalks στο Παρίσι!

H Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι έχει τους μεγαλύτερους οίκους και τα πιο amazing show στο πρόγραμμα της που συνεχίζεται και αυτό το ΣΚ!

Celine

 

Χθες το βράδυ στο Παρίσι ο Heidi Slimane μας παρουσίασε την collection με τα περισσότερα new trends για την νέα σεζόν, παραδίδοντας μαθήματα νοσταλγίας στο styling, δίνοντας τον πιο τέλειο τίτλο στην συλλογή του: rock’n’roll bourgeois!

Τέλεια φορέματα μέχρι το γόνατο σε slim γραμμή με ζώνες από αλυσίδα, διάφανα καλσόν διάφανο και platform πέδιλα, βελούδινα παντελόνια συνδυασμένα με παλτό και πουκάμισα με φιόγκους, λευκά κολάρα και μανσέτες σε midi  φορέματα, slim κουστούμια για τους άνδρες με τέλεια mod φουλάρια, καρό ή sequin βερμούδες συνδυασμένες με preppy σακάκια και διάφανα καλσόν , mod style παλτό και κάπες, 70s καπέλα και chain δερμάτινες τσάντες δημιούργησαν το τέλειο rock’n’roll bourgeois style που είχε στο μυαλό του ο Slimane για την νέα σεζόν!

Balmain

 

 

Μidnight blue συνδυασμένο με λαμπερές αποχρώσεις όπως πορτοκαλί και κίτρινο, κρόσσια πάνω σε φορέματα, tiny γυαλιά ηλίου, πολλές νέες εκδοχές της best seller bag του οίκου: #BALMAINBBUZZ baguette bag, πουλόβερ που έχουν scarf prints συνδυασμένα με άνετα παντελόνια και booties, κάπες και oversized σακάκια με χρυσά κουμπιά σε μαύρο και μπλε χρώμα, καπιτονέ army style πανωφόρια αλλά και ντραπέ satin φορέματα, σχεδίασε ο Olivier Rousteing για την νέα σεζόν και κατάφερε για μία ακόμη φορά μας εντυπωσιάσει.

Δες όλο το show εδώ:

Loewe

Για την νέα συλλογή του οίκου Loewe ο creative director Takuro Kuwata δημιούργησε μία σειρά από κεραμικά ειδικά για τα φορέματα και τις Flamenco bags του οίκου!

Η συλλογή παρουσιάστηκε στο κτίριο της Unesco στο Παρίσι και η είναι μία εξερεύνηση στην νέα σιλουέτα και στα νέα υφάσματα που την αγκαλιάζουν, ώστε να βρεθούν νέοι τρόποι συνεργασίας ανάμεσα στην ανθρώπινης φύσης  και την βιομηχανίας μόδας!

Φορέματα σε maxi γραμμές σε έντονο πράσινο και μπλε χρώμα, volume μανίκια, earth tones αλλά και prints που θυμίζουν μωσαϊκά, διάφανες λεπτομέρειες, και χειροποίητες details που δίνουν μία original αίσθηση στην συλλογή, ήταν τα βασικά στοιχεία της collection.

Δες όλο το show εδώ:

Nina Ricci

O τίτλος της συλλογής ήταν: Rethinking pictoriality!Αναζητώντας νέους τρόπους να εικονογραφήσουμε την παρουσία μας, μέσα από τα ρούχα μας και τις καθημερινές μας επιλογές!

Ρούχα άνετα σε χρώματα που συνηθίζουμε να βλέπουμε μέσα στην πόλη και γραμμές που δίνουν στην σιλουέτα ευκολία στις κινήσεις και χαλαρότητα στην ξεκούραση, δερμάτινα παντελόνια και cape effect σε πανωφόρια, μεταξωτά πουκάμισα και λευκά ρομαντικά φορέματα, layering και large καπέλα είδμαμε από τον οίκο Nina Ricci χθες το βράδυ στο Παρίσι.

 

Read More

And More