Cheap & Chic! 10+1 Ψηλοτάκουνα κάτω από 50 ευρώ

Ετοιμάζεις τη γιορτινή λίστα αγορών σου; Το εορταστικό ωράριο που ξεκινά από σήμερα πολλαπλασιάζει τους πειρασμούς και καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθειά σου να μείνεις μέσα στα πλαίσια του budget σου!

To καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις μια λίστα από τα κομμάτια που χρειάζεσαι και τα δώρα που θέλεις να πάρεις και να βάλεις ένα χρηματικό όριο στα πασχαλινά σου ψώνια! Οι καιροί άλλωστε δεν επιτρέπουν οικονομικές ατασθαλείες!

Εμείς σου κάνουμε τη ζωή (λίγο) πιο εύκολη προτείνοντας τα πιο οικονομικά-στιλάτα παπούτσια της αγοράς!


Zara 49,95 ευρώ
Εάν σου αρέσει να φοράς ψηλά τακούνια στο γραφείο προτίμησε ένα ζευγάρι με λεπτομέρειες από δέρμα! Συνδύασέ το με παντελόνι, ταμπά ζώνη και λευκό πουκάμισο!


Blanco 29.99 ευρώ
Τα χρώματα του navy ατάκτως εριμμένα σε μια εντυπωσιακή γόβα! Μπορείς να τη φορέσεις με ένα τζιν, μαρινιέρα και το απαραίτητο μπλέιζερ!


myshoe.gr 48.00 ευρώ
Τα φυσικά υλικά, όπως είναι το ξύλο είναι μια στιλιστική επένδυση αφού θα είναι στη μόδα και τις επόμενες σεζόν! Μπορείς να τα φορέσεις με skinny τζιν και τοπ ή με ένα φόρεμα από λευκή δαντέλα!


H&M 39.95 ευρώ
Τα clogs επανέρχονται και αποκτούν πολλές μορφές! Φοριούνται με τζιν σορτσάκι και ένα rock Τ-shirt! Επίσης μπορείς να τα συνδυάσει με ένα φόρεμα σε έντονες αποχρώσεις.


Zara 45.95 ευρώ
Μην φοβηθείς να ισορροπήσεις πάνω σε ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο πορτοκαλί χρώμα! Συνδύασέ το με ροζ φόρεμα για να πετύχεις το απόλυτο color block!

Blanco 29.99 ευρώ
Η μαρινιέρα πάει παντού! Το κλασικό μοτίβο επανέρχεται σε όλα τα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας! Εάν προτιμάς τους κλασικούς συνδυασμούς φόρεσέ το με ένα κόκκινο μίνι φόρεμα και ένα λευκό σακάκι! Εάν πάλι σου αρέσει να πειραματίζεσαι δόκιμασέ το με ένα φλοράλ φόρεμα!

myshoe.gr 45 ευρώ
Τα nude παπούτσια είναι κομμάτι που θα σου λύσει τα χέρια αφού μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε εμφάνιση, από τις πλέον εκκεντρικές μέχρι τις πιο κλασικές!


Asos 23,62 ευρώ
Συνδύασέ τα με ανδρόγυνο κοστούμι στην αντίθεση του άσπρου μαύρου για επίσημες εξόδους! Επίσης μπορείς να τα φορέσεις με leggings σε εντυπωσιακά prints και απλά tops.


Nikke Me 34.00 ευρώ
Τα ροζ παπούτσια δεν αποπνέουν παιδική αθώοτητα αλλά γυναικείο ερωτισμό! Τόλμησε τους πιο ασυνήθιστους χρωματικούς συνδυασμούς για φρέσκιες εμφανίσεις! Απέφυγε να ενσωματώσεις άλλα ροζ αξεσουάρ στο look σου!

H&M 39,99 ευρώ
Εάν ακόμα δεν έχεις αποκτήσει την κλασική, μαύρη δερμάτινη γόβα… ήρθε η ώρα της! Οι συνδυασμοί υψώνονται στη νιοστή και το στιλ σου αποκτά διαχρονικό άρωμα!


Fullah Sugah 42.50 ευρώ
Παίξε με τα χρώματα! Ενσωμάτωσε αξεσουάρ σε έντονες αποχρώσεις στις καθημερινές εμφανίσεις σου και δημιούργησε δυναμικά looks!

Read More

And More