ChrisP: Μια γεύση από την ολοκαίνουρια συλλογή του!

Η σειρά ρούχων του έκανε το ντεμπούτο της στις αρχές του 2012 και οι συλλογές του περιλαμβάνουν ρούχα άνετα, sexy με edgy στοιχεία κατάλληλα να φορεθούν από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Μιλάμε για τον σχεδιαστή Χρήστο Μυλωνά και το Brand ρούχων τoυ με το όνομα ChrisP.

Τα κομμάτια του έχουν ήδη αγαπηθεί και έχουν πιστό κοινό στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και πολλές celebrities. Kαι αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο αφού οι δημιουργίες του έχουν χαρακτήρα και το δικό του signature ύφος.

Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για την καινούρια του συλλογή!

Τι θα δούμε στη νέα καλοκαιρινή συλλογή σου; Με τι υφάσματα και ποια χρώματα επέλεξες να δουλέψεις;
Η συλλογή μου έχει απλά και διακριτικά στοιχεία αλλά πάντα διαφορετικά και μοναδικά ανεξάρτητα με το κάθε trend της κάθε σέζον. Τα υφάσματα είναι ελαφρυά και δροσερά, όπως το 100% βαμβάκι, τη βισκόζη και το λινό. Τα χρώματα της καλοκαιρινής μου συλλογής είναι το λευκό, μαύρο, nude και elephant όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες!

Τι φροντίζεις να έχουν πάντα οι collections σου;
Το minimal και το ανδρόγυνο στοιχείο, τη μονοχρωμία και τις λεπτομέριες που θα κάνουν το ρούχο μοναδικό. Επίσης, πάντα προσπαθώ να κάνω τα ρούχα να είναι φορέσιμα, ανάλογα βέβαια τα παπούτσια και τα αξεσουάρ, από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Ποια στιλιστική συμβουλή θα έδινες στις σημερινές γυναίκες;
Το μόνο που μπορώ να πω είναι προσοχή στο νούμερο και την εφαρμογή του κάθε ρούχου, όλα τα άλλα είναι καθαρά γούστο!

Το χαρακτηριστικό σου είναι αυτή η ιδιαίτερη τεχνική. Πόσο χρονοβόρα και πόσο δύσκολη είναι;
Είναι αρκετά χρονοβόρα καθώς γίνεται αποκλειστικά και μόνο στο χέρι. Το αποτελέσμα όμως είναι τόσο ιδιαίτερο και μοναδικό στο κάθε ρούχο που αξίζει και το κάθε λεπτό!

Που μπορούμε να βρούμε τα ρούχα σου;
Η ολοκληρομένη συλλογή SS16 θα βρίσκεται φυσικά στο Flagship Store μας στη Χώρα της Μυκόνου καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Κουβέιτ, Λίβανο, Ντουμπάι, Ισραήλ, Αίγυπτο, Ιταλία και Αυστρία. Για περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του brand: chrisp.com.gr , στην επίσημη σελίδα στο facebook στο: chrispclothing καθώς και στο instagram μου: chrisp_bychrismilonas

Ποιά είναι τα επόμενα βήματα του brand;
Τα επόμενα βήματα του ChrisP καθώς και του Showroom10, που έχει αναλάβει την αποκλειστικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι περισσότερες συνεργασίες και ανοίγματα στο εξωτερικό. Ήδη συνεργαζόμαστε με τις παραπάνω χώρες αλλά οι δυνατότητες είναι πολύ περισσότερες. Ήδη από τον Σεπτέμβριο οι επόμενες συλλογές μας θα βρίσκονται σε γνωστό Showroom στο Παρίσι, κάτι που ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και χρονοβόρο. Επίσης, τον Ιούνιο θα συμμετέχουμε στην “Premium – International Fashion Trade Show” στο Βερολίνο! More to come…!


Read More

And More