COCO FICO: Η συλλογή κοσμημάτων που πρέπει να αποκτήσεις φέτος το καλοκαίρι

Η Κορίνα Βρούσια ξεχωρίζει για την αισθητική της, το στιλ της, την αγάπη της για τα καλλυντικά. Είναι μια γυναίκα με το δικό της blog (γνωστό και ως Tape My Style), μέσω του οποίου μοιράζεται πολλά μυστικά ομορφιάς και μόδας.

Η Κορίνα εδώ και καιρό ετοίμαζε με χαρά και ενθουσιασμό μια συλλογή κοσμημάτων που έχει σαν χαρακτηριστικό τα κοχύλια. Άκρως καλοκαιρινή και stylish που έχει την ικανότητα να σε μαγεύει από την πρώτη κιόλας ματιά! Δίνουμε το λόγο σε εκείνη για να μας παρουσιάσει αυτήν τη τέλεια συλλογή που θα λατρέψεις (είμαι σίγουρη γι’ αυτό).

Αυτή η συλλογή προέκυψε από την κοινή αγάπη που έχουμε με την εταιρεία κοσμημάτων LifeLikes για το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι αυτό που διαρκεί 365 ημέρες τον χρόνο! Το καλοκαίρι που απολαμβάνεις χαμογελαστή, ανέμελη και κυρίως.. ξυπόλητη! Ένα καλοκαίρι που αφήνει το σημάδι του ανεξίτηλο στην καρδιά σου!

Αυτό το καλοκαίρι αγαπώ και αυτό το καλοκαίρι ήταν η έμπνευσή μου για να δημιουργηθεί η πρώτη συλλογή Coco Fico!

Το όνομα είναι άκρως καλοκαιρινό σε πρώτη ανάγνωση γιατί Coco = καρύδα & Fico = σύκο στα ιταλικά… από την άλλη όμως είναι ένα υποκοριστικό όνομα με το οποίο με φώναζε ο μπαμπάς μου και έτσι έχει τεράστια συναισθηματική αξία για εμένα. Λέω ή ακούω COCO FICO και απλά χαμογελάω!

Ελπίζω να ευχαριστηθείς αυτή την “ανέμελη” & sunkissed συλλογή όσο κι εγώ!

Η τέλεια “Coco Fico” μέρα για εμένα είναι όταν:

  • Η θάλασσα είναι διάφανη, καταγάλανη και δροσερή (π.χ. Ελαφόνησος)
  • Η άμμος καίει και τρέχω να βουτήξω για να δροσιστώ (στην παραλία του Σίμου)
  • Το θαλασσινό αεράκι στεγνώνει τα μαλλιά μου (μαγεία σκέτη)
  • Η πετσέτα μου έχει επάνω ένα βιβλίο που με κάνει να αποκοιμιέμαι γλυκά (ο απόλυτος ύπνος)
  • Η Λούση και ο Λέλος κυκλοφορούν με άμμο στις μύτες τους (οι αγάπες της ζωής μου)
  • Φοράω το Coco Fico κοχυλάκα μου και απολαμβάνω τη ζωή (γιατί είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη συλλογή – ξεχειλίζει από ανεμελιά & συναίσθημα)

Διαθέσιμη αποκλειστικά στο e-shop του blog μου www.typemystyle.com

Με πολλή αγάπη Κορίνα Βρούσια

Read More

And More