Couture Week: Τα εντυπωσιακά looks που είδαμε στα shows των Givenchy, Alexandre Vauthier, Armani Prive

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι έχει ξεκινήσει, κάτι που σημαίνει ότι τις επόμενες μέρες θα εμφανίζονται μπροστά μας τα πιο ακριβά και elegant looks που έχουν δημιουργηθεί από φίνα υλικά και προορίζονται για glam εμφανίσεις την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019.

Πριν από λίγες ώρες οι οίκοι Givenchy, Alexandre Vauthier και Armani Prive παρουσίασαν τις δικές του συλλογές κι εγώ είμαι έτοιμη να μοιραστώ μαζί σου τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες και τα πιο όμορφα σύνολα που είδαμε στο catwalk.

 

Givenchy

Η Clare Waight Keller για την τελευταία Couture συλλογή εμπνεύστηκε από το παρελθόν του Givenchy θέλοντας να τιμήσει την ιστορία του, ενώ ταυτόχτονα έφερε στη συλλογή το πνεύμα της διαχρονικής γοητείας, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι το τελικό αποτέλεσμα είνα απόλυτα “έξυπνο” και αναμφισβήτητα κομψό. Ένα από τα πρώτα looks περιλάμβανε latex leggings, ενώ όλη η συλλογή περιείχε τέτοιου είδους μοντέρνες και φουτουριστικές πινελιές. Κοστούμια, θηλυκά σύνολα, όμορφα αξεσουάρ και φορέματα που προορίζονται για red carpet εμφανίσεις, ήταν μόνο λίγα από τα εντυπωσιακά looks που παρουσιάστηκαν. Τέλος, η συλλογή περιλάμβανε αρκετές δημιουργίες με oversized φιόγκους στην πλάτη που μας θύμιζαν μια couture εκδοχή των Αγγέλων της Victoria’s Secret.

 

Alexandre Vauthier

Μια συλλογή γεμάτη λάμψη που ήταν εμπνευσμένη από τις συλλογές σχεδιαστών που έχουν αφήσει ιστορία. Για παράδειγμα, οι poufy φούστες μας θύμισαν τον Christian Lacroix, τα παπούτσια με τη μαύρη μύτη την Coco Chanel, ενώ σε κάποια άλλα σημεία είδαμε έντονα την επιρροή του σχεδιαστή από τον Yves Saint Laurent. Σε γενικές γραμμές, ο Alenaxdre Vauthier ήθελε να φέρει ξανά στην επιφάνεια το ‘80s και disco στοιχείο και τα κατάφερε πολύ καλά με τα leopard μοτίβα, τα έντονα χρώματα, τις sparkly details και τους εντυπωσιακούς όγκους που έδωσε στα ρούχα.

 

Armani Prive

Ο σχεδιαστής ήθελε να προσθέσει αναφαφορές από την Ασία στη νέα Couture συλλογή του και τα κατάφερε επιλέγοντας τα σωστά χρώματα, πανωφόρια (κιμονό) και αξεσουάρ. Πολλά από τα μοντέλα φορούσαν περούκες με sparkly κρόσσια, ενώ άλλα καπέλο με βέλο. Πολλές λαμπερές λεπτομέρειες, σεξαπίλ, φρέσκο και ενημερωμένο αποτέλεσμα. Από όλα τα looks της συλλογής, την παράσταση έκλεψε το ασημένιο κοστούμι με τα Art Deco σχέδια που συνδυάστηκε με μαύρα αξεσουάρ και κόκκινο τοπ.

Read More

And More